Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmske poslastice

Darujemo ulaznice za odabrane projekcije filmova 15. ZagrebDoxa

ZagrebDox
Foto: Promo
1/6
21.02.2019.
u 15:03

Odgovorite točno na naše nagradno pitanje i osvojite ulaznice za film po izboru

Uskoro počinje 15. ZagrebDox koji nudi prave filmske poslastice za sve ljubitelje dokumentarnog filma. Od osnivanja do danas ZagrebDox ili popularni Doks profilirao se u jedan od najistaknutijih festivala u regiji, koji svake godine na velika platna donosi najznačajnije naslove svjetske i domaće dokumentarne produkcije te ugošćuje niz važnih redateljskih imena i profesionalaca iz filmske industrije.

Ovogodišnji ZagrebDox održava se u Kaptol Boutique Cinemi od 24. veljače do 3. ožujka. U osam festivalskih dana domaća publika imat će priliku uživati u najkvalitetnijoj svjetskoj dokumentarnoj produkciji. Bit će prikazano i šest filmova koji su bili uvršteni u programe uglednih međunarodnih filmskih festivala poput Sundancea te festivala u Berlinu i Trstu.

Večernji list je samo za svoje čitatelje osigurao 1x2 ulaznice za svaku odabranu projekciju. Budite najbrži, odaberite film koji želite pogledati i pratite nas, jer dobitnike objavljujemo najkasnije na dan projekcije odabranog filma do 12 sati!

Sretno!

Sretna dobitnica je:

Umjetnik i perverznjak, 27.2.- Nataša Iskra

Čestitamo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije