Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
književno-umjetnički program

"Booksu u parku" otvara "Sajam malih izdavača"

Zagreb: Ispred Bookse prikazan film Davida Attenborougha Život na našem planetu
Josip Regovic/PIXSELL
25.05.2023.
u 15:20

Književni program, radionice kreativnoga pisanja, čitanje, crtanje i druženje s autorima donosi “Booksa u parku!“

Bogat književno-umjetnički program “Booksa u parku“ starta 1. lipnja u parku ispred Bookse u Martićevoj 14D. Program se otvara “Sajmom malih izdavača“ kojeg će pratiti tribine nastale u suradnji s izdavačkim kućama, Goethe institutom, udrugom Domino i Hrvatskim društvom pisaca. Sajam će trajati do 3. lipnja do 20 sati.

Književni program, radionice kreativnoga pisanja, čitanje i crtanje s autorima iz “Oaza Books“, druženje s autorima na književnom festivalu “Prvi prozak na vrh jezika“ i još mnogo toga donosi “Booksa u parku!“ Programe podupiru Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba te Zaklada Kultura nova.

Subotnja knjiška oaza počinje u 10 sati kada će biti predstavljena slikovnica “Jedan dan u životu foke Marisol“ koju je napisala Dubravka Ugrešić, a ilustrirala Ana Kovačić. Druga tribina održat će se 6. lipnja u 20 sati, a gošća je Ana Labudović.

U čast uspomene na umjetnika, glazbenika i pisca Antu Perkovića, Ivana Starčević će sa svojim prijateljima (Marko Levanić, Matija Antolić, Vlado Mirčeta i Pavle Miholjević) izvoditi pjesme okupljajući kulturnu scenu, susjedstvo i prijatelje slaveći život i stvaralaštvo Ante Perkovića.

Upad se ne naplaćuje, ali moguće je dati dobrovoljni novčani prilog za glazbenike. Više detalja moguće je pronaći na internetskoj stranici.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije