Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U "Ministarstvu ljepote"

Bitno je da ono što je nevidljivo oku izađe van

gaurina
Biljana Gaurina
26.10.2009.
u 16:16

Gaurina se lani proslavila sjajnim fotografijama Severine Vučković za album “Zdravo Marijo”. Snimila je čak tisuću fotografija, a birane su fotografije s tog snimanja bile izložene na Peristilu.

Ja se mogu na određeni način poistovjetiti s poslom, ali ne u mjeri u kojoj se to mogu neki umjetnici, balerine primjerice. One žive za svoj poziv, sve daju od sebe, sebe daju, a pritom su graciozne, ženstvene, divne, i pravi simbol ženske energije! – kaže Biljana Gaurina, fotografkinja čija je nova izložba posvećena upravo takvoj predanosti baletu, a otvara se u četvrtak u zagrebačkoj podružnici Ministarstva ljepote make-up umjetnika Borisa Čavline.

Gaurina se lani proslavila sjajnim fotografijama Severine Vučković za album “Zdravo Marijo”. Snimila je čak tisuću fotografija, a birane su fotografije s tog snimanja bile izložene na Peristilu. Tri su dijela njezine fotografske osobnosti: jedan snima reportažnu fotografiju za tisak, drugi se bavi modnom fotografijom, a treći umjetničkim fotografskim izrazom.

– Bitno mi je da ono nevidljivo oku izađe van, na vidjelo! – kaže Gaurina. U tom su smislu najdojmljiviji portreti pjevača Bare. Savršeno potvrđuju da je dobro što se fotografkinja ne opire emotivnom pristupu objektu. (A. L.)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije