Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo u kinima
Povratak na članak

Ana Karić i Radko Polič svojom energijom nose \"Noćne brodove\"

Film koji proglašavaju \"hrvatskim Mostovima okruga Madison\" ipak više nalikuje klasičnoj tinejdžerskoj priči o ljubavi

Komentari 1

HR
hrwoje
09:02 16.03.2012.

Moram priznati da me film razočarao. Ali možda je više problem u tome što o njemu cijelo vrijeme pričaju kao o romantičnoj priči dvoje ludo zaljubljenih staraca pa se čovjek ne pripremi za nešto drugo. Naime, film je depresivan i predug, dakle blago dosadan. Ne razumijem zašto redatelj nije od njega učinio zafrkanciju, tj. ili dobru zabavu dvoje staraca ili ako je već drama zašto baš moraju biti u tolikoj besparici. Ono, dotukao ih je do rkaja. Ne znam čemu tolika sjeta i depresija (glazba je odlična, ali samo zaokružuje taj dojam težine). Osobno me ništa nije razveselilo u tome filmu ili mi podiglo duh u katarzičnom smislu. Ali mislim da su i Ana Karić i Radko Polič izvrsni kao i ostali glumci općenito.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.