Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza Vlade

Krstičević: Plenković je odgovorno napravio ono što je trebalo napraviti

krstičević
Patrik Macek/PIXSELL
28.04.2017.
u 16:25

Hrvatska je stabilna, kazao je ministar obrane

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević izjavio je u petak kako je premijer Andrej Plenković odlukom o razrješenju Mostovih ministara odgovorno napravio ono što je trebalo napraviti.

"Premijer je napravio ono što je trebalo napraviti - odgovorno," rekao je Krstičević novinarima prigodom potpisivanja Sporazuma o ustrojavanju posebnog studija Vojnog pomorstva na splitskom Sveučilištu.

Na upit da prokomentira izjavu razriješenog ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića nakon smjene Mostovih ministara da "narod treba promptno reagirati jer se radi o svojevrsnoj uzurpaciji vlasti", Krstičević je poručio kako je Hrvatska demokratska država, a svatko treba odgovorno raditi svoj posao.

Hrvatska je stabilna, kazao je Krstičević, a "svi skupa trebamo biti usmjereni da naša Hrvatska bude dobra i kvalitetna, te da smo svi usredotočeni na naše zadaće koje trebamo napraviti".

Komentara 1

VI
Vito
07:12 29.04.2017.

Kad mafija naredi, onda plenković reagira __________ Štiti mafijaše i svoju pljačkašku organizaciju pred hrvatskim sudom osuđenu za pljačku Hrvatske. _________ Kriminalci imaju odličnog branitelja u liku i djelu ovakvig premijera i onakvog predsjednika iz iste partijske organizacije skrivene iza stare nardone poslovice - vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. ________ Došlo je proljeće pa se počeo linjati i pokazuje pravu ćud dvoličnog slatkoriječivog licemjera _________ Nije ga briga za ljude, nego za kriminalce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?