Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.05.2012. u 12:00

“Čuvaj se prebjega, s njima se nikada ne zna” – poručila je u tom razgovoru u četiri oka bivša predsjednica svom nasljedniku

Jadranka Kosor, bivša šefica HDZ-a, otkrila je novinarima kako joj je izborni poraz izazvao stres od čega joj se upalio živac, ali i dio razgovora koji je vodila s novim predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom u Saboru. “Čuvaj se prebjega, s njima se nikada ne zna” – poručila je u tom razgovoru u četiri oka bivša predsjednica svom nasljedniku. Ne znamo što joj je odgovorio, ali vjerojatno se bar u sebi nasmijao. Ipak on ima 20 godina iskustva u takvim pretrčavanjima iz tabora u tabor. Zna s(v)e.

Ministar istražuje

Kako je društvo znanja postalo društvo neznanja

Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, silno se zabrinuo zbog učeničkih žalopojki na teške testove i najavio istragu. Čega? Kako je društvo znanja preko noći postalo društvo neznanja.

Stop beneficijama

Mrsić ukida dodatak za “pomaknuto vrijeme”

Mirando Mrsić, ministar rada, najavio je da će rezanje beneficija u državnim službama i javnim tvrtkama provesti milom ili silom. Osim uskraćivanja regresa i božićnice, bit će i pojedinačnih rezova. Tako će najvjerojatnije službenice na HEP-ovom šalteru za reklamacije ostati bez tri dodatna dana godišnjeg, a djelatnici državnog Plovputa koji rade na Svetog Nikolu neće dobiti dodatak od 50 posto i 1000 kuna za “pomaknuto vrijeme”.

Nepoznati biznis

Ivo Sanader je do 1990. bio ruski 
kralj najlonki

Ivo Sanader, bivši premijer, zatajio je javnosti štošta iz svoje biografije ako je vjerovati njegovim objašnjenjima istražiteljima austrijskog antikorupcijskog ureda. Jutarnji prenosi da se Sanader u Salzburgu predstavio pored ostaloga kao bivši vjeroučitelj, izvjestitelj s Olimpijade, fotoagent, građevinar, posrednik i trgovac autodijelovima i ženskim čarapama. Hrvatski Dale Trotter u svojoj verziji Mućki tvrdi da se obogatio prije ulaska u politiku tako što je prije 1990. u Sovjetski savez plasirao deset milijuna pari hulahopki od čega su on i punac zaradili pola milijuna DEM. Ivo Sanader – ruski kralj najlonki.

Komentara 13

LE
leurdovac
12:21 25.05.2012.

Izgleda da mediji nisu sve prenijeli. Zaradio je navodno 34000000 dolara dilajući neke stvari S. Jobsu.

IW
iwek
12:41 25.05.2012.

Gospođi \"bivšoj\" \"...izborni poraz izazvao stres od čega joj se upalio živac...\" A ja svaki mjesec kada primim plaću (ako je uopće dobijem!) doživim živčani napad i upali mi se ludilo. A stresove doživljavam svakoga dana kada gledam televiziju iu i vidim gospođu Kosor, Karamarka, Čačića, Milanovića. I bio bih najsretniji da sam postao prebjeg iz Hrvatske u Tun - guziju!

BA
Bay
12:21 25.05.2012.

Ma koga li ćeš ti savjetovati, pobogu dragi ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?