Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.03.2013. u 12:00

Zlatko Koračević, predsjednik uprave HEP-a, otkako je postavljen na to mjesto kao osoba od povjerenja i kartaški partner Radimira Čačića nekoliko je puta najavljivao pokretanje investicija

Zlatko Koračević, predsjednik uprave HEP-a, otkako je postavljen na to mjesto kao osoba od povjerenja i kartaški partner Radimira Čačića nekoliko je puta najavljivao pokretanje investicija. I doista, nakon 15 mjeseci pokrenuta je investicija, ali ne u nove megavate, nego u velebnu zgradu za šefove HEP-a u Kupskoj ulici. Zgradurina s devet nadzemnih i šest podzemnih etaža, prema pisanju 24 sata, stoji 102 milijuna kuna i to bez opreme. Sada barem znamo zašto je struja poskupjela i gdje će direktori HEP-a parkirati svoje limuzine.

Suprug HNS-ove ministrice zaposlen na sumnjiv način

Anka Mrak Taritaš, ministrica graditeljstva, dugo je uspijevala čuvati svoj dobar glas, ali je nakon pisanja Globusa i tomu došao kraj. MUP istražuje sporno zapošljavanje novih djelatnika u državnoj tvrtki Plinacro tijekom 2012. godine, gdje je u listopadu zaposlen Zlatko Taritaš, suprug HNS-ove ministrice. Sumnja se da je Taritaš zaposlen iako u Plinacru nije bilo potrebe za novim inženjerima građevine te uz fiktivan natječaj. Možemo samo pretpostavljati kako je došlo do ovog zapošljavanja. Iz tajništva HNS-a vjerojatno je iscurio mail da je šef Plinacra postao haenesovac Mladen Antunović pa su članovi pozvani da pažljivo prate fiktivne natječaje.

Holy se pita hoće li SDP ispuniti Plan 21

Mirela Holy, bivša ministrica i saborska zastupnica SDP-a, izjavila je novinarima u Saboru da će izaći iz stranke “ako se ne ispoštuje ono što je napisano u Planu 21”. Po tom kriteriju trebala je odavno istupiti iz SDP-a.

HRT investira gotovo milijun kuna u sobu za pušenje

Goran Radman, glavni ravnatelj HRT-a, suočen s učestalim pušenjem djelatnika Hrvatske radiotelevizije, odlučio je opremiti “sobu za pušenje” koju će platiti 866 tisuća kuna. Informaciju je za Poslovni.hr potvrdio Odjel za odnose s javnošću HRT-a, a na uređenje prostora za pušenje javnu televiziju prisilio je Državni inspektorat. Sobu će moći koristiti svi djelatnici HRT-a, a malu prednost imat će netom smijenjeni urednici i voditelji informativnog programa.

Komentara 2

Avatar dkunovac
dkunovac
15:00 21.03.2013.

Je.. lud zbunjenog, ovo ni pas s maslom nemože više jesti ni gledati

MR
MrNo
18:17 21.03.2013.

E da nam je netko pošten a ne Bajić, drukčije bi se kolo plesalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?