Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Juventus slavio u golijadi, Jedvaj na klupi u pobjedi Rome

Juventus
Reuters (Ilustracija)
18.01.2014.
u 23:19

Juventus je slavio i zadržoa osam bodova prednosti ispred Rome.

Juventus je u 20. kolu Serie A svladao Sampdoriju s 4:2 i zadržao osam bodova prednosti ispred Rome. Dva je gola zabio Vidal, a po jednog Llorente i Pogba koji je sjajno pogodio s više od 20 metara.

Uspješna je bila i Roma koja je s 3:0 svladala Livorno. Pogotke su zabili Destro u šestoj, Strootman u 36. i Ljajić u 78. minuti. Tin Jedvaj je bio na klupi.

Liverpool izvukao remi

Liverpool je u 22. kolu engleske lige odigrao 2:2 protiv Aston Ville. Za redse su zabili Sturridge u 45. i Gerrard u 53. minuti iz jedanaesterca, dok su strijelci za Villu bili Weimann u 25. i Benteke u 36. minuti.

Bordeaux poražen

Bastia je u 21. kolu francuskog prvenstva svladala Bordeaux. Jedini pogodak postigao je Ba u 42. minuti, a potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertić igrao je do 77. minute.

>> Jedvaj debitirao u uvjerljivoj pobjedi Rome; slavlja Napolija i Juventusa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?