Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVODNIK

Jednostavno - ljeto

30.06.2006.
u 16:55

Ljeto je vruće! I seksi! Ljeto je najpopularnije godišnje doba, u kojem živimo drukčije – neki sto na sat, drugi u “nirvani” pod samo svojim borom. Svi od čarobnih dana koji se zovu godišnji odmor i koje čekamo više od jedanaest mjeseci želimo čudo: pustolovinu, odmor, ljubav, da se ludo provedemo, napunimo baterije, posvetimo sebi i nama najdražim osobama...

Sve to ovog vam ljeta nudi Ljetna inventura Večernjeg lista. Bit ćemo s vama i za vas na najžešćim zabavama, uz najbolja ila i pila, na feštama i fešticama, u noćima punog i mladog Mjeseca... svagdje gdje se nešto događa, gdje nas pozovete i pošaljete svojim tragom. Ljetovat ćemo sa slavnim osobama, po Jadranu slijediti zvijezde koje ovog ljeta dolaze na čelu s Mickom Jaggerom.

Bit ćemo isti kao i vi - željni zabave, sunca i mora, opušteni, seksi i nasmijani. Prepoznat ćete nas po našim majicama i službenim vozilima, baš kao i gužvi koja će se stvarati ispred objektiva naših majstora fotografije. Svakog ćemo vam dana nuditi i obilje savjeta, biti vaš ljetni dobri duh koji će pobrinuti da što bezbrižnije i veselije provedete ove vruće dane te ostanete zdravi i veseli. Kao i dosadašnjih godina, čitatelji Večernjeg lista biraju najbolje ljetno odredište. Osim onih na obali, ovaj će se put glasovati i za kopneni kutak Hrvatske u kojem je ljeto najljepše. Uz to očekujemo i vaše preporuke, putokaze koje ćemo slijediti.

Fotografirajte i opišite mjesta na kojima ste se najbolje proveli, još bolje jeli, vidjeli najljepše komade, uživali u najromatičnijem zalasku sunca. Mi ćemo objavit vaše priče ili krenuti tim tragom, a vas nagraditi. Ukratko, uz ljeto u sljedeća vam dva mjeseca treba tek nekoliko šarenih krpica, kockice leda koje zveckaju u piću u čaši i vaš Večernji list!

Želite prijaviti greške?