Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.08.2010. u 12:00

Jakovčić kao veliki zagovornik gradnje golf-terena diljem Istre Irsku za svoj posjet nije odabrao slučajno.

Ivan Jakovčić, najveći hedonist “kukuriku” družbe, zaljubljenik u vina, mesne i svake druge delicije, ali i strastveni golfer, otišao je u Škotsku, javlja Jutarnji list. Veliki zagovornik gradnje golf-terena diljem Istre tu sjevernu zemlju nije odabrao slučajno. Jer Škotska je kolijevka golfa.

Nadamo se samo da istarski župan neće šetati u kiltu. Da mu se opet ne smrzne ona stvar. Nedavno se, naime, pohvalio da je za studentskih dana ulicama hodao gol. Na žalost, kaže, performans je ostao nezapažen, a rezultat svega bio je tek smrznuti mu spolni organ.

Odmor od ljetnoga sna: Dobro jutro, Milanoviću! Hvala! A sada pravac Hvar
“Dobro jutro, gospodine Milanoviću, dobro da ste se probudili!”, poručila je premijerka Jadranka Kosor šefu SDP-a koji je produžio na Hvar. Valjda da se odmori od ljetnog sna.

Novi blef: Otići ću iz kluba! Just do it, Maminjo

Netom prije početka subotnje utakmice u Dinamovu svlačionicu spustio se Zdravko Mamić i održao kratki motivacijski govor. “Što je, j... vam mater, igrajte, kako se to ponašate, j... vam majku!”, zagrmio je, a potom rukom udario o zid, piše sportplus. Od siline udaraca pukla je pločica, a nogometaš Ilija Sivonjić pao je u nesvijest. A onda je naš najcitiraniji performer rekao i nešto uhu ugodno. “Otići ću iz kluba i ostaviti vam punu blagajnu”, poručio je igračima. Just do it, Maminjo!

Humanitarac: Halilhodžića ne zanima novac, tek milijun eura

Iz maksimirske šume stiže još jedna prekrasna vijest. Nakon, valjda, pohlepnih i samo novca željnih trenera Dinamo će voditi filantrop! Vahid Halilhodžić kaže da nije došao zbog novca već izazova i sna da plave odvede u Ligu prvaka. “Da me zanima novac, otišao bih u Katar, Emirate... Da netko vidi koliko nude, rekao bi mi da sam lud što ne idem tamo”, kaže. Kako ga novac ne zanima, Vahid će raditi skoro pa pro bono. Za godinu svog humanitarnog djelovanja od Mamića je tražio tričavih milijun eura. Dobio je, nagađa se, 750.000 eura. Prava sitnica!

Komentara 4

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
16:19 17.08.2010.

Sirovina Mamić je udario pločicu,pa se ova od siline udarca slomila !?? Pa uvijek je bilo da pametniji popušta.

KR
krilnik2
22:21 17.08.2010.

Odabrao je Irsku a otisao u Skotsku! Kakav kolumnist takova i zamjena!

Avatar PotemkinVillage
PotemkinVillage
22:37 17.08.2010.

Nakon proljetnog drijemeža, pa ljetnog morskog odmora, Zoran Milanović poručuje Premijerki: Laku noć,- jer za njega već u rujnu započinje zimski san. Težak je taj oporbeno-političarski kruh, sa 12.000,00 kora, pardon kuna mjesečno...neto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?