Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.12.2012. u 12:00

Nedavno se u našem listu požalio kako mu je skupo platiti više od 200 kuna za nove cipele pa godinama mijenja potplate na starima.

Dragutin Lesar, predsjednik Hrvatskih laburista, uporno gradi sliku o sebi kao skromnom političaru. Nedavno se u našem listu požalio kako mu je skupo platiti više od 200 kuna za nove cipele pa godinama mijenja potplate na starima. Sada je taj saborski zastupnik, čija je mjesečna plaća otprilike 17.000 kuna, otišao i korak dalje. U razgovoru za Jutarnji požalio se Lesar kako od plaće uspijeva pokriti samo tekuće troškove pa mora koristiti minus na računu i uzimati kredite. Kako je krenulo, uskoro ćemo organizirati i humanitarni koncert za Lesara.

Grad u kojem umirovljenici ne umiru od gladi

Marko Ožić Bebek, gradonačelnik Makarske, na aktualnom je satu sjednice Gradskog vijeća Makarske zapanjio sve prisutne odgovorom na pitanje hoće li makarski umirovljenici dobiti 200 kuna božićnice. Neće, naravno, odgovara Ožić Bebek jer “kod nas vrlo malo umirovljenika umre od gladi, nisam još nijednog vidio”. U gradonačelnikov vid ne smijemo sumnjati jer je ipak riječ o čovjeku koji je u novinaru Večernjaka Hassanu Haidaru Diabu ljetos vidio – katarskog šeika. Pritom mu, doduše, nije ponudio božićnicu nego investicije u makarski turizam i dame za razonodu uz potpunu diskreciju. A kako je primijetio da šeik “ne umire od gladi”, nije mu platio ni kavu.

Može li Vitez ulogu Buzančića odigrati bolje od Bandića

Zlatko Vitez, poznati glumac, mogao bi biti novi HDZ-ov kandidat za zagrebačkoga gradonačelnika. Nakon zapaženih rola Borisa Buzančića i Milana Bandića, nije nemoguće zamisliti još jednog glumca u ovoj ulozi.

Don Grubišić poručuje da “nije problem dobiti izbore”

Ivan Grubišić, saborski zastupnik i šef Saveza za građansku i etičku Hrvatsku, vjerojatno će se kandidirati za splitskoga gradonačelnika jer se “za narod uvijek spreman žrtvovati ”. Narod može biti miran jer Grubišić u Slobodnoj Dalmaciji poručuje da “nije problem dobiti izbore”. Samouvjereni svećenik, doduše pod crkvenom suspenzijom, ne otkriva odakle mu formula za pobjedu na izborima, ali barem zna da mu nitko ne može osporiti kandidaturu. Kad je sam sebi predsjednik Saveza.

Komentara 12

NP
no_pasaran
17:12 20.12.2012.

Ovo je pravi kolumnist, bravo, u naslovu sve rečeno. Večernjak je imao još jednoga super kolumnistu, to je Dujmović, kojega ja nemogu organiski ali je dober kolumnist i to poštujem, a ne onaj dezorjenrirani Ivkošić.

TO
tomash
17:16 20.12.2012.

Ako ovako nastavi za dvije godine vlastita stranka će ga izbaciti. Mislim naravno na gospodina Lesara.

OS
osica
22:16 20.12.2012.

ma svaka čast i Lesaru - ovo je super " 17.000Kn i stari potplati i minus ....... " - što onda nudi nama - sebi znamo - treba mu veća plaća , nove cipele , a kakav je plan za je plan za nas ? - "lud. zbunjen normalan" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?