Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVOLJE U SUSJEDSTVU

Hollywoodske zvijezde posvađala cesta

29.11.2008.
u 13:47

Amerikanci su ušli u novi rat između sjevera i juga. Samuel L. Jackson, Eddie Murphy i Denzel Washington neke su od zvijezda upetljanih u susjedsku svađu na Hollywood Hillsu nastalu zbog ceste koja prolazi kroz Beverly Park, naselje u kojem žive, a gdje se zemljište može kupiti za “svega” 14 milijuna dolara i više.

Njihov bajkoviti život zaštićen zidinama doslovno je udario u rupu na cesti – hollywoodske zvijezde posvađale su se zbog ceste koja dijeli sjeverni i južni dio naselja, u kojem kuće također imaju pjevačica countryja Reba McEntire i Sylvester Stallone.

Naime, prema pisanju Los Angeles Timesa, stanovnici sjevernog dijela Beverly Parka kroz koji sporna cesta prolazi (među kojima su Stallone, Murphy i Washington) žele ograničiti korištenje ceste susjedima iz južnog dijela koji ne plaćaju njezino održavanje, a koriste je kao prečicu.

Kao rezultat, stanovnici južnog dijela, među kojima je Jackson, mogu i dalje koristiti prečicu dok njihovi rođaci, gosti, vrtlari i dadilje moraju kružiti po brdima kako bi ušli kroz južna vrata u susjedstvu. Zbog novih odredbi južnjaci su odlučili tužiti organizaciju koja je donijela nova pravila o pristupu cesti.

Žena producenta Mikea Medavoya, Irena, koja živi u sjevernom dijelu, tvrdi kako ona i njeni susjedi imaju svako pravo da spriječe njihove zaposlenike da koriste ceste u sjevernom dijelu kako bi došli do svojih poslodavaca.

- Mi ne poznajemo te radnike. Ne znamo tko ulazi. Morat ćemo povećati sigurnost – izjavila je za LA Times.
Odvjetnici obiju strana završnu će riječ, u pomalo bizarnom slučaju, dati u petak na sudu u Santa Monici. (K.B.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?