Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.06.2013. u 12:00

Gubitnici su oni gradonačelnici, neovisno o stranačkoj boji, koji su uoči izbora požurili postaviti spomenik dr. Tuđmanu.

Franjo Tuđman, prvi hrvatski predsjednik, jedini je gubitnik lokalnih izbora na kojima su se već sve stranke proglasile pobjednicama. Točnije rečeno, gubitnici su oni gradonačelnici, neovisno o stranačkoj boji, koji su uoči izbora požurili postaviti spomenik dr. Tuđmanu. Prvo je neslavno iz igre ispao notorni Željko Kerum (HGS) koji je navrat-nanos postavio kip Tuđmana na Rivi da bi ga u drugom krugu naslijedili Krešimir Bubalo (HDSSB) kojem spomenik prvom predsjedniku nije pomogao u Osijeku, kao ni Zdravku Ronku (SDP) bista u Požegi.

>>Tuđman stigao na rivu, Kerum imitirao Franju uzdignutim rukama

Osim trčanja uvedeno i pretrčavanje k Bandiću

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, nakon što je proslavio izbornu pobjedu na Bundeku pozvao je sve trkače da već drugo jutro dođu u 5.45 na trčanje. Ali pretrčavanje u njegov tabor trajat će još danima. 

Hrvatska kao Dubai – obična voda skuplja od benzina

Stjepan Perić, predsjednik Ceha ugostitelja Dubrovnika pri HOK-u, potvrdio je u Slobodnoj informacije da se u restoranima i konobama po Dalmaciji litra obične negazirane vode prodaje po 30 kuna. Obična voda postala je veliki biznis jer je strani turisti učestalo traže, a uz maržu od 250 posto to je odličan izvor zarade za ugostitelje. Možda nismo bogati kao Dubai, ali u nečemu smo vrlo slični – cijena obične vode tri puta je viša od cijene litre benzina.

Kako je profesor Baltazar nadmudrio don Grubišića

Ivan Baldasar, novoizabrani splitski gradonačelnik, već je zahvaljujući (ne)namjernoj omašci Tomislava Karamarka koji je čestitao “gospodinu Baltazaru” javno promovirao nadimak po popularnom profesoru iz crtanog filma. No, čini se da je pravi profesor Baltazar koji je osmislio Baldasarovu pobjedu profesor matematike Arsen Bauk. Tko bi osim ministra matematičara iskalkulirao izbornu računicu po kojoj se na desnici iscrpljuju Ivanišević i Kerum dok Baldasar pobire vrhnje. Bauk Baltazar i njegov Baldasar izbore su dobili onog trena kada su don Ivana Grubišića naveli da se kandidira za župana, a ne gradonačelnika što su mu sugerirale ankete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?