Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.04.2013. u 12:00

Od svega što je vidio u hrvatskoj metropoli uglednog gosta je najviše impresionirala šetnja Cvjetnim trgom

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, poveo je u četvrtak poslije podne svog kolegu gradonačelnika Berlina Klausa Wowereita u obilazak gradskih znamenitosti.

Od svega što je vidio u hrvatskoj metropoli uglednog gosta je najviše impresionirala šetnja Cvjetnim trgom pa je glasno komentirao kako vidi da “svi sjede i ispijaju kavu” i logično se upitao “radi li ovdje itko?” Kakvo je to pitanje? Pa zar ne vidi da konobari rade punom parom? A radi i zagrebački gradonačelnik Bandić koji “dela” od 0 do 24.

Bivši muž i žena razorili Kukuriku koaliciju

Bernardin Petrić, kandidat SDP-a za općinskog načelnika Dugog Rata, na svibanjskim lokalnim izborima imat će žestoku konkurenciju u kandidatkinji HNS-a Ani Brničević. Stranačke delegacije iz središnjica bratskih Kukuriku stranaka u nekoliko su navrata pokušale dogovoriti predizbornu koaliciju, no svaki bi put zapelo na banalnoj ali nepremostivoj činjenici da su Ana i Bernardin – bivši supružnici. U malom mistu sada je glavno pitanje za koga će dati glas njihova djeca.

Novi pokušaj isušivanja močvare i stvaranja pustinje

Željka Jovanovića, ministra znanosti, obrazovanja i sporta, upozorio je AZTN da od 1. srpnja profesionalni sportski klubovi ne smiju primati novac iz proračuna. Ne samo da ćemo isušiti močvaru nego ćemo dobiti i pustinju.

Ministrica Mrak Taritaš supruga ubacila u Hrvatski jedriličarski savez

Anka Mrak Taritaš, ministrica graditeljstva, postala je sredinom prosinca 2012. predsjednica Hrvatskog jedriličarskog saveza (HJS). Kormilo HJS ministrica je dobila u ruke više zbog političke pozicije nego iz sportskih razloga jer sama priznaje da ona i suprug nemaju jedrilicu, već jedre isključivo s prijateljima iz zabave. To je nije spriječilo da, kako izvještava Slobodna, upravo supruga Zlatka Taritaša, jedriličarskog rekreativca, postavi u stručno tijelo HJS-a, Vijeće za natjecanja koje predlaže kriterije za raspodjelu novca među hrvatskim jedriličarima među kojima je 50.000 kuna bilo rezervirano i za regate Ivana Taritaša. Treba li spominjati da je riječ o sinu gospođe ministrice?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?