Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Geberit ima ključ za sklad: Uniflex tuš kanalica te podni i zidni sifon

Geberit
Geberit
PR
Autor
PR članak
29.10.2011.
u 08:00

Inovacija je oduvijek bila pokretač svih najboljih ideja.

Odvod vode je oduvijek bio jednostavan, ali ponekad sporiji ili možda se samo tražilo novo Geberit rješenje, koje olakšava čitavi proces protoka vode i odvod iste tijekom tuširanja. Ljubitelji kupanju u kadama morat će malo razmisliti koje je pravo rješenje, jer Geberit donosi tri iznimna tuš elementa koji uz dizajn i funkcionalnost donose dodatni opuštajući osjećaj i lakoću tuširanja.

Inovacija je oduvijek bila pokretač svih najboljih ideja.

Svaka inovacija je ostavila svoj utisak u suradnji sa dizajnom i kvalitetom. Geberit je upotrijebio još jednom recept inovacije, dizajna i kvalitete, ujedinio ih u jedno i stvorio još jednom sklad izgleda i upotrebe.

Uniflex tuš kanalice, Uniflex podni sifoni za tuš i Uniflex podni odvod, tri su rješenja koja dokazuju Geberitovu ideju usklađenosti dizajna, inovacije i naravno kvalitete. Sva tri elementa su skladni u tome da se nalaze na nivou poda, te time dodatno ističu neprimjetnost i dizajn.

Brzina instalacije je povećana, kao i sigurnost instalacije, pošto su svi elementi usklađeni do maksimuma te je time olakšana čitava instalacija. Svi tuš elementi su spojeni i sjajno uklopljeni te sprječavaju olako odvajanje elemenata te osiguravaju nepropusnost i sigurnost u instalaciji te naravno garantiraju i dugotrajnu upotrebu, bilo da se radi o tuš kanalicama, zidnim sifonima ili podnim sifonima. Svaki pojedini element je idealno koordiniran te je spreman da izbjegne bilo kakve probleme pri instalaciji u pojedinim kupaonicama.

Kako bi se proizvod približio što više samom korisniku bitno je da se uvijek olakša upotreba i održavanje. Održavanje nije neki veliki problem, jer Geberit je kreirao proizvode tako da ih je iznimno lako očistiti te time održati njihovu funkcionalnost i sjaj.

Uniflex podni sifoni u ravnini poda su još jedan dizajnerski element koji svakako dolazi do izražaja jer je praktički neprimjetan jer se nalazi na nivou poda, isto kao i tuš kanalica i zidni sifon, te time svi elementi su puno praktičniji. Postoji naravno više modela podnih sifona, koje možete birati između više varijanti, svaka posebna na svoj način, spremna da se uklopi u neku od kupaonica. Kao i letvice tuš kanalica koje možete odabrati u obliku četkanog inoxa ili može popuniti letvicu pločicom, ili nekim drugim materijalom kojim je rađen pod.
Uniflex tuš kanalice, Uniflex podni sifoni i zidni sifoni iznimni su proizvodi koji svakako zapnu za oko, te donose tri rješenja za budućnost funkcionalnih i dizajnerskih kupaonica.

Više informacija na: www.geberit.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?