Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DA PRIJENOSNO RAČUNALO

Epizodist iz 'CSI-ja' izudarao lopova u podzemnoj željeznici

26.01.2009.
u 15:51

Gerald McCullouch koji se u tridesetak epizoda popularne serije "Ekipa za očevid" pojavio kao stručnjak za balistiku Bobby Dawson, fizički je spriječio lopova u newyorškoj podzemnoj željeznici da mu uzme računalo na postaji na bulevaru Utica.

McCullogh je iskoristio mir noćne vožnje nakon dolaska zrakoplovom iz Los Angelesa sa snimanja (incident se dogodio oko 2 ujutro) da na računalu montira neki klip koji je htio staviti na Youtube, te ne samo da nije htio ostati bez računala nego nije htio i da mu propadne trud oko montaže.

- Vidio sam kako netko prolazi pored mene i, baš kad su se vrata vagona otvorila, posegnuo je prema mom računalu. Htio mi ga je istrgnuti i izjuriti kroz vrata, ali sam ga ja udario u prsa - kaže 42-godišnji glumac koji kondiciju održava boksanjem (redovito boksa tri do četiri puta na tjedan i baš je nekoliko sati prije tog incidenta bio u ringu). No, jedan udarac nije bio dovoljan.

- On je iz plastične vrećice izvadio kuhinjski nož s oštricom od nekih 25 centimetara. Drugi putnici su zavrištali i pobjegli u susjedni vagon. Ja sam na glavi još imao slušalice s glasnom glazbom, pa sam povikao iz sve snage: "Odj**i od mene!" a on mi je gurnuo nož u leđa. Ne znam je li ga krivo primio ili što, ali nož, na sreću, nije probio moju kožnu jaknu - kaže McCullouch.

- Još jednom sam ga udario, a onda su se vrata zatvorila i vlak je krenuo iz postaje. Vidio sam radnike podzemne željeznice na peronu kako gledaju unutra i pomislio: "Krasno, sad sam sam u vagonu s njim."

Srećom, ta situacija nije potrajala:
- Vlak je izašao iz postaje i odmah stao, pojavio se kondukter koji me povukao u drugi vagon, a desetak policajaca je skočilo na tog tipa, bacilo ga na pod i stavilo mu lisice. Ja sam rekao da on ima nož i našli su nož ispod sjedala gdje ga je on pokušao sakriti.

James Torres (39 godina) uhićen je pod optužbama za pljačku, napad, prijetnju i posjedovanje opasnog oružja s kriminalnom namjerom, a McCullouch je od policije dobio kraljevski tretman, kako sam kaže:
- Murija je bila sjajna. Potpisao sam mnogo autograma. Ne znam je li to zato što glumim u CSI-ju, ali odbacili su me autom doma na Mahattan.

Želite prijaviti greške?