Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.05.2013. u 12:00

Ušteda se, prema ministru, sastoji u tome da Kučko “istovremeno radi u Zagrebu i Amsterdamu”.

Zlatko Sudac dobio konkurenciju
Direktor Croatije Airlinesa ovladao tehnikom bilokacije


Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, priznao je da “zvuči neprincipijelno” apelirati na odricanja zaposlenika Croatije Airlinesa dok predsjednik uprave Kučko, uz redovnu plaću, prima i 2000 eura dodatka za obiteljske vikende u Amsterdamu. Hajdaš Dončić za Express pojašnjava kako je tako dogovoreno jer se “radi o uštedi”. Ušteda se, prema ministru, sastoji u tome da Kučko “istovremeno radi u Zagrebu i Amsterdamu”. Čini se da je velečasni Zlatko Sudac dobio ozbiljnog konkurenta jer je i Kučko ovladao tehnikom bilokacije.

Šišmiš i lubin
Prijavili da žive u ruševini, odnosno ribogojilištu


Ivan Vitali, aktualni načelnik Sućurja na Hvaru, ušao je kao nezavisni kandidat u drugi krug lokalnih izbora, u kojem se nadmeće s kandidatom HDZ-a. Protivnici Vitalija prozivaju da je šišmiš jer je fiktivno prijavio da s djecom živi u ruševini u koju je opasno kročiti. “Šišmiš” Vitali u Slobodnoj odgovara konkurenciji da je vijećnički kandidat HDZ-a pak “lubin” jer je kao svoje prebivalište prijavio – ribogojilište. Nadamo se da su bar birači u Sućurju čvrsto na zemlji.

50 nijansi sive
Odluka da se nijansira Đakića prometnula u zvijezdu


Josip Đakić, zastupnik HDZ-a, pojavio se u Saboru s novom bojom kose, a tvrdi da nije želio skriti sijede, već se odlučio za “nijansiranje”. Time je s lakoćom usmjerio medijsku pozornost na sebe, a sve ostalo su nijanse.

Halo, Ružo!
Nazovi svog zastupnika radi socijalne pomoći


Ruža Tomašić, saborska zastupnica HSP-AS, izazvala je velik interes javnosti svojom molbom građanima da prestanu od nje tražiti novac. Samo je u posljednja dva dana, kaže, dobila dvadesetak pisama u kojima je građani mole za novčanu pomoć. Tomašić svaki mjesec izdvaja “tri, pet ili osam tisuća kuna od svoje plaće”, što više ne može i poziva ljude kojima je teško da se za pomoć obrate drugim strankama. Zašto zastupnica misli da se građani trebaju za financijsku pomoć javiti strankama i drugim političarima, a ne socijalnim službama, nije posve jasno, ali je znakovito da su pojedinci dobro locirali tko i u krizi dobro zarađuje. Stranke i političari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?