Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI Dopredsjednik Hrvatske obrtničke komore u utrci za dogradonačelnika

Devastacija obrta razlog kandidature Ž. Vrbanusa

14.04.2009.
u 17:53

Uz Andriju Rudića iz Kutine kao kandidata za dožupana, zasigurno najveće iznenađenje dosad u kampanji za lokalne izbore objava je kandidature obrtnika Željka Vrbanusa za dogradonačelnika Siska. Njega je kandidirala Koalicija “Sisak ponosni”, predvođena SDP-om.

“Ne mogu se pomiriti”
– Ne mogu se nikako pomiriti s ovakvom devastacijom i sustavnim uništenjem malog, srednjeg obrta i poduzetništva u zadnjih deset godina u Sisku. Toliko ne imati sluha i ne činiti ništa za obrt u Sisku, unatoč bezbrojnom upozoravanju struke, postalo je neizdrživo. Kao i obrtnike, i Siščane više nitko ništa ne pita u njihovu gradu, i nadam se da ćemo uspjeti to promijeniti – rekao je danas, predstavljajući kandidaturu, Željko Vrbanus.

Davorko Vidović, kandidat za dogradonačelnika, predstavio je i Ivanku Boras, predsjednicu gradskog HNS-a kao kandidatkinju za mjesto drugog dogradonačelnika.

Svima dati priliku
– Riječ je o timu za uspjeh. O Ivanki Boras, koju kandidiramo zbog stručnih i ljudskih osobina, a manje zbog stranačke pripadnosti HNS-u, te nadstranačkom Željku Vrbanusu, uspješnom poduzetniku. Time želimo pokazati kako će kod nas mjesta imati svi, bez obzira na političku pripadnost, jer je proteklih 20 godina prevelik broj ljudi bio isključen iz života Siska zbog neposjedovanja određenih stranačkih iskaznica – istaknuo je Vidović.

Ivanka Boras rekla je kako će se njih troje i cijela nova vlast usmjeriti na obrazovanje, gospodarstvo i okoliš i ponuditi transparentnost, efikasnost i brzinu.

Želite prijaviti greške?