Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUNUO PA POLIZAO

David Slade ispričao se ljubitelji(ca)ma 'Sumraka'

06.05.2009.
u 16:00

Nakon što je objavljena vijest da će treći nastavak vampirske priče po romanima Stephenie Meyer, "Pomrčinu", režirati David Slade, redatelj već iskusan po hororima, dotični se ovaj vikend našao u nebranom grožđu. Naime, u doba interneta ništa iz prošlosti se ne može sakriti, te se na Film.com mogao čuti zvučni insert iz filmske emisije BDK na washingtonskoj postaji WJFK, u kojem se Slade debelo sprdao s vampirskim serijalom za koji je sad angažiran.

U tom insertu Slade govori koje filmove namjerava gledati, pa kaže:

- "Sumrak" pijan? Ne, čak ni pijan. "Sumrak" na LSD-u? Ne, čak ni na LSD-u. "Sumrak" s pištoljem u zatiljak? Ma, samo me upucaj!

A da ga ekipa iz trećeg nastavka "Sumraka", fanove da ni ne spominjemo, ne bi isjekla na sitne komadiće kad se pojavi na snimanju, Slade je brže bolje sročio izjavu "nalijevo krug" koju je e-mailom poslao Twilight Lexiconu, jednoj od najjačih web-stranica na kojima se okupljaju ljubitelji Edwarda, Belle i ostale družine:

- Kad sam izrekao te komentare, nisam ni vidio film ni pročitao knjige. Reklamirao sam kratki komični film koji sam napravio za xBox i svaka tema pop-kulture bila mi je moguća meta za komediju. Glupirao sam se i nijedna od tih izjava nije bila zbilja iz srca. Naravno, u međuvremenu sam vidio film i pročitao knjige i odmah me osvojilo bogatstvo pripovjedanja i predivno iskreni likovi koje je Stephenie Meyer stvorila.

A ekipa koja snima "Sumrake" jako je srdačna, pa mu nisu te komentare "na neviđeno" uzeli za zlo, barem sudeći po izjavi Kellana Luzta (koji glumi Emmetta Cullena) koju je dao u ponedjeljak nakon izbijanja skandala:

- Uopće ne shvaćam sve to nabacivanje prljavštinom. Ako ga i nije vidio ili mu se nije svidio, to ne znači da on nije talentiran. Još uvijek mislim da će njegova redateljska vizija mnogo doprinijeti "Pomrčini".

Prethodni članak: Redatelj '30 dana noći' odabran za treći 'Sumrak'

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?