Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 3°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • velikazmija:

    definitivno nije stvar ni u oplodnji umijetnoj ni o satu vijeronauka zadnji ili prvi stvar je u provokaciji crkvenih vlasti i vijeronauk i embriji tiču se crkvenog nauka o tome se radi i ništa više ni manje treba te crvene ... prikaži još! treba te crvene spustiti na mijeru i ne zaboraviti već pamtiti ko i oni --

  • mravac8:

    *Deklaracija o zaštiti početka ljudskog života i pava djeteta* Krasno zvuči. Nego što je sa djecom začetom u epruveti? Što je s njihovim pravima? Zašto Crkva stalno zaboravlja na tu djecu, na djecu začetu u epruveti, na djecu koje ne ... prikaži još!e bi bilo da nije bilo začeća u epruveti? Nitko nije ravonodušan, kaže Pavičić. Mislim da su ponajmanje ravdodušna upravo ta djeca, mnogi danas odrasli ljudi, mnogi i dobri katolici. Kojih ne bi bilo da nije bilo da nije bilo Zakona koji im je omogućio život. I ti ljudi začeti u epruveti sjećaju se da su bili embrij i da ih ne bi bilo da nije bilo MPO. I *sjećaju se* odnosno osjećaju da ih Crkva savo malo proglašava - greškom, nepotrebnima, grijehom .... što li?

  • TIFA:

    \"Uskračuješ tom čovjeku pravo na život, najviše pravo, kako kaže Crkva. \" Kada imamo čovjeka, onda imamo i pravo na život. No, i tada je to pravo ograničeno. Naime, pravo na život ali ne i pod svaku cijenu.