Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesmetano plaćanje

Oglasila se Zagrebačka banka: Uspješno završena prilagodba sustava na euro

Zagrebačka banka
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
02.01.2023.
u 10:02

U potpunosti je dostupno on-line bankarstvo putem mobilne aplikacije i interneta (m-zaba i e-zaba) za individualne i poslovne korisnike kao i API namjensko sučelje Banke putem kojeg se provode aktivnosti inicirane od strane drugih pružatelja platnih usluga.

Zagrebačka banka uspješno je provela postupak prilagodbe sustava na euro i sve usluge Banke u potpunosti su dostupne klijentima. Klijenti Zagrebačke banke mogu nesmetano obavljati sva plaćanja debitnim i kreditnim karticama Zagrebačke banke za individualne i poslovne korisnike. U potpunosti je dostupno on-line bankarstvo putem mobilne aplikacije i interneta (m-zaba i e-zaba) za individualne i poslovne korisnike kao i API namjensko sučelje Banke putem kojeg se provode aktivnosti inicirane od strane drugih pružatelja platnih usluga.

Sve poslovnice Zagrebačke banke 2. siječnja otvorene su za rad s klijentima. Bankomate Zabe klijenti mogu nesmetano koristiti, a popis dostupnih bankomata Zagrebačke banke koji isplaćuju eure nalazi se ovdje.

- Proces uvođenja eura jedan je od najzahtjevnijih projekata s kojima su se banke u Hrvatskoj ikada susrele. Shvaćajući svoju odgovornost i ulogu, Zagrebačka banka je projekt uvođenja eura stavila na primarno mjesto, odvojivši velike tehničke, ljudske i financijske resurse, kako bi građani i pravne osobe raspolagali svojim likvidnim sredstvima u eurima, a platni promet funkcionirao u novoj valuti. Koristim priliku zahvaliti našim klijentima na razumijevanju i strpljenju. Također zahvaljujem svim kolegicama i kolegama te našim partnerima koji su u Zabi pridonijeli uspješnoj realizaciji euro projekta - istaknuo je Ivan Vlaho, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Podsjećaju da je do 15. siječnja obustavljena naplata naknade za podizanje gotovog novca debitnim karticama individualnih klijenata potrošača na svim bankomatima u Republici Hrvatskoj. Interaktivnu kartu svih dostupnih bankomata u Hrvatskoj klijenti mogu pronaći ovdje.

Video - Vlada danas donosi novu uredbu o cijenama goriva, Petrol i Crodux i dalje imaju više cijene

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
20:01 07.01.2023.

ispali ste na kraju najbolji! treba se to reci jasno i glasno...verzija iz prosle godine bez update-a radi i s EUR-om...svaka cast. iskreni respekt i jos jednom NAJBOLJJI STE!

BP
Besposlen pop
10:31 02.01.2023.

Je, m-zaba radi 👌

NO
nori
11:48 02.01.2023.

Bravo,slijedi nagrada avnoja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije