Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGOCJENA POMOĆ RODITELJIMA ZA TROŠKOVE REHABILITACIJE

Zadarska županija i OTP banka darivale djecu stradalu od mina

mine
Marko Čuljat
23.12.2009.
u 13:53

Na tri tisuće kuna koje je Zadarska županija osigurala za svako od četvero djece, OTP banka dodala je još dvije tisuće kuna. Akciju već tradicioonalno organizira Zadarska županija da bi olakšala roditeljima plaćanje troškova rehabilitacije

Zadarska županija i OTP banka već tradicionalno daruju djecu stradalu od minsko-eksplozivnih sredstava zaostalih iz Domovinskog rata. Uz po tri tisuće kuna koje je Zadarska županija osigurala za svako od četvero djece, OTP banka svakom je djetetu darovala dodatne dvije tisuće kuna.

- Roditelji stradale djece snose visoke troškove rehabilitacije, tako da je svaka pomoć dobrodošla. Drago nam je da se ovo tradicionalno božićno darivanje koje su za našu djecu organizirale Zadarska županija i OTP banka nastavilo te da će i ova donacija pomoći uljepšati im nadolazeće blagdane - rekao je načelnik Općine Škabrnja Luka Škara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije