Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Vučedolska golubica

Vukovarsko pivo od sada dostupno i u limenkama

K pivovari
23.11.2021.
u 13:03

Vukovarsko pivo, koje je tijekom proteklog desetljeća svojim autentičnim okusom steklo obožavatelje diljem Hrvatske, od sada je na tržištu dostupno i u limenkama od pola litre

Vukovarsko pivo, koje je tijekom proteklog desetljeća svojim autentičnim okusom steklo obožavatelje diljem Hrvatske, od sada je na tržištu dostupno i u limenkama od pola litre. Tvrtka K Pivovari, u čijem je vlasništvu Vukovarsko pivo, nedavno je predstavila crveno-zlatne limenke ukrašene vizurom Vukovara i vučedolskom golubicom čime je to domaće pivo još jednom potvrdilo vječitu inspiraciju gradom iz kojeg potječe.

Vukovarsko je pilsner napravljen bez aditiva koji se ističe čistim izgledom u boji blijede slame, ali i balansiranim okusima dvije vrste hmelja: Aurora i Styrian Golding koji mu daju blagu notu gorčine. Ipak, poseban sastojak je ljubav prema gradu na Dunavu koja se od sada može osjetiti i u novoj limenci.

‘’Za Vukovarsko u limenci odlučili smo se jer smo željeli našim kupcima pružiti više mogućnosti za uživanje u omiljenom pivu, kao što su različita druženja na otvorenom, kao roštilj ili ribolov, obiteljska okupljanja i slične prilike. Veseli nas što će Vukovarsko i u novom pakiranju ljubiteljima piva omogućiti prepoznatljivi pivski okus koji lokalni majstori pivari dobivaju od pažljivo odabranih sastojaka po izvornoj recepturi’’- izjavio je Leon Šarić, direktor tvrtke K Pivovari.

Novu limenku K Pivovari obilježila je i videom koji na najljepši način povezuje Vukovarsko pivo i ljepote njegova rodnog grada, a video možete pogledati ovdje.

Inače, Vukovarsko je jedno od prvih zanatskih piva koje se predstavilo hrvatskoj javnosti, a zbog svojeg jedinstvenog okusa i kvalitete 2010. je proglašeno najboljim hrvatskim pivom. Vukovarska mikropivovara dio je K Pivovari od 2018. godine, kada je otvoren moderno opremljen pogon u gradu na Dunavu. Od 2019. godine, Vukovarsko je nacionalno prisutan brand i dostupan je diljem Hrvatske putem svih prodajnih kanala, kao i nove limenke koje se nalaze na policama trgovina u cijeloj zemlji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije