Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Video: Zavirite iza kulisa poduzetničkog Oscara

Nanobit
Foto: PR
1/3
PR
Autor
PR članak
17.10.2015.
u 09:00

Prvo hrvatsko izdanje u završnici je okupilo dvadeset i osam domaćih poduzetnika

Hrvatska je i ove godine u odabranom društvu zemalja koje će imati svojeg predstavnika na završnom izboru poduzetnika godine. Izbor svjetskog poduzetnika godine, koji provodi konzultantsko-revizorska tvrtka EY, tradicionalno se održava u Monte Carlu već petnaest godina. Globalni program EY Poduzetnik godine po drugu se godinu održava i u Hrvatskoj, a poduzetnici se na ovogodišnje izdanje mogu prijaviti do 30. listopada.

Prvo hrvatsko izdanje u završnici je okupilo dvadeset i osam domaćih poduzetnika. Žiri na čelu s Emilom Tedeschijem među njima je odabrao sedmoricu finalista koji su se svojim uspješnim pričama, inspirativnim poduzetničkim duhom te inovativnošću posebno istaknuli. Uz finaliste Gorana Šutala (Color emajl d.o.o.), Antu Mandića (IN2 d.o.o.) i Nikolu Dujmovića (Span d.o.o.), žiri je posebna priznanja dodijelio Mati Rimcu (Rimac Automobili d.o.o.) u potkategoriji Tehnološka inovativnost te Alojziju Šestanu (Šestan-Busch d.o.o.) u potkategoriji Međunarodno postignuće. Najboljima te prvim hrvatskim EY Poduzetnicima godine proglašeni su Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit.

Oni su tako osigurali svoje mjesto na svjetskoj završnici gdje su se u konkurenciji 65 poduzetnika iz 53 zemlje natjecali za titulu svjetskog poduzetnika godine. Kako je to izgledalo na dodjeli nagrada prvog hrvatskog izdanja te na svjetskoj završnici u Monte Carlu pogledajte u videu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?