Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRAVKA

Vegetu će u Africi razvoziti motociklima

Davor Švarc
Foto: Robert Anić/PIXSELL
15.01.2015.
u 10:45

Domaći prehrambeni div već je registrirao tvrtku u Dubaiju, a pokrenuta je registracija u Tanzaniji te predstavništva u Pekingu

Koprivnička Podravka registrirala je tvrtku u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima te je pokrenula postupak registracije tvrtke u Dar es Salaamu u Tanzaniji, kao i predstavništva u Pekingu. U kompaniji kažu samo kako se time stvaraju preduvjeti za početak poslovanja na tim vrlo potentnim tržištima.

Neslužbeno se, pak, doznaje da je trenutačno najambicioznije zamišljen projekt u Tanzaniji, koja bi trebala postati središtem biznisa koprivničke kompanije na Crnom Kontinentu. Projekt navodno uključuje i gradnju proizvodnih pogona sa skladišnim resursima, a razrađen je već i do distributivnih detalja. S obzirom na specifičnosti regije, distribucija proizvoda obavljala bi se motociklima. Projekt vodi Davor Švarc (na slici), Podravkin menadžer s dugogodišnjim internacionalnim iskustvom.

Podravka je također predstavila novu organizaciju prodajnih regija, a bit će ih četiri: Adria, Europa, Rusija i zemlje CIS-a te nova tržišta.

>> Podravka pokrenula proizvodnju goveđeg gulaša u Americi

>> Podravka kupuje znanstvenike kako bi stvorila novu vegetu

Komentara 8

TH
than
11:44 15.01.2015.

Jeftinija kucica u Africi nego vegeta kod nas... Inace, vidiljivo je da Podravka krece 'putem' Plive. Nazalost...

DU
Deleted user
13:22 15.01.2015.

Afrika je super trziste za Vegetu: iako nemaju kaj za kuhati, kuhati ce to sa Vegetom!!! E koji mulac se toga sjetio!!! Druga je prica Dubai i Kina! Tu bi se moglo zaraditi... Ali Tanzanija...... hm......

Avatar japunduša
japunduša
14:12 15.01.2015.

Odavno je Podravka u Tanzaniji. Još iz doba bivše Juge.Tak da ovo nije niš novo, nego se nadam da bu g.Švarc uspjel u onome kaj zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije