Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

UniCredit Private Banking najbolji na području privatnog bankarstva

Zagrebačka banka
Arhivska fotografija
18.02.2010.
u 11:07

Prema istraživanju časopisa Euromoney, u kojem su ocjene dali i stručnjaci iz 256 banaka, privatno bankarstvo UniCredit banke ocijenjeno je najbolje na području Italije te srednje i istočne Europe.

Prema ocjeni stručnjaka iz 256 banaka uključenih u jedno od najutjecajnijih istraživanja tržišta privatnog bankarstva, koje svake godine naručuje prestižni engleski časopis Euromoney, UniCredit Private Banking najbolja je banka u segmentu privatnog bankarstva u Italiji te srednjoj i istočnoj Europi prema cjelokupnim ponuđenim uslugama te je 33 puta bila prva u raznim savjetodavnim kategorijama - priopćeno je iz te banke.

Ovo pokazuju rezultati prestižnog istraživanja međunarodnog tržišta privatnog bankarstva i upravljanja imovinom koje svake godine provodi engleski časopis Euromoney. 

Uz vodeće mjesto koje je stekao u Italiji i u srednjoj i istočnoj Europi za najbolju cjelokupnu uslugu, UniCredit Private Banking također je prvi u mnogim pojedinačnim kategorijama, kao što je primjerice opseg savjetodavnih usluga, upravljanje dioničkim portfeljem, modeli kreditiranja i financiranja, ulaganja u nekretnine, strukturirani proizvodi, upravljanje ulaganjima u investicijske fondove, luksuzna ulaganja, korporativno savjetovanje za klijente privatnog bankarstva, specijalizirane usluge (direktori velikih kompanija, poduzetnici, naslijeđeno bogatstvo i tvrtke), dobavljači roba i drugi.

- Ove su nagrade potvrda uspješnog europskog pristupa, kao i činjenice da svojim klijentima pružamo najsuvremenije usluge i brižno njegujemo poslovni odnos s njima. Od početka 2009. radimo na novom modelu pružanja usluga koji se oslanja na najbolje prakse iz naše grupe i temelji se na tri glavna stupa: biti lokalna banka s europskim dosegom, primjenjivati jedinstvenu strategiju razvoja proizvoda i investiranja na području cijele Europe te, napokon, usredotočiti se na upravljanje rizikom da bi se zaštitila i povećala imovina naših klijenata - komentirao je Andreas Woelfer, direktor odjela privatnog bankarstva u UniCreditu.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:39 18.02.2010.

Jel ovo vic? Unicredito grupa najbolja ? di to? U igri s kamatama koje su 5 puta veće u RH nego u Italiji? Pa zar ti ljudi stvarno misle da smo toliko blesavi kad pokušavaju ovo progurati kao članak umjestoo kao PLAĆENU REKLAMU..... Ma daj nosite se novinari - prvo prebrojte činjenice, i informirajte se malo,,,,

ZG
zg2012
11:52 18.02.2010.

Svi imamo različita iskustva s bankama, naravno. Što se mene tiče, Zaba (Unicredit u Hrvatskoj) može biti među prvima jedino po broju usluga. Ali nikako ni među gornjom polovicom što se tiče uslužnosti i fleksibilnosti - a isprobao sam njihovo i privatno i poslovno bankarstvo.

OE
oetzi
12:18 18.02.2010.

Ovo mogu samo potvrdit, pogotovo to vrijedi za ZABA u Porecu, usluzni, ljubazni, dobre kamate i poslovanje bez problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije