Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIT Croatia

Ugrabi svoju ulaznicu za poslovni svijet!

poslovni sastanak
Foto: Thinkstock
24.04.2015.
u 15:45

Natječaj za stipendiju je pokrenut i RIT Croatia poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave

Karta za ulazak u poslovni svijet sve je zahtjevnija i složenija. Tržište rada postaje sve kompleksnije te je biti drugačiji i uspješniji imperativ za uspjeh u današnjem svijetu. Brojne su stipendije olakšica ambicioznim studentima i šansa za kvalitetnije obrazovanje. Vrijeme je funky businessa, kažu švedski autori istoimene knjige, i svaki pojedinac postaje brend za sebe - onaj u koji se neprestano ulaže i koji raste sa svakim novim saznanjem te kao takav dobiva i višu cijenu u poslovnom svijetu. Obrazovanje nam pruža rast i bolje pozicioniranje na tržištu rada, a naša svestranost i poznavanje praktičnih znanja danas igraju ključnu ulogu za posao kojim ćemo se u budućnosti baviti.

U moru stipendija ističe se i ona za upis na Master of Science in Service Leadership and Innovation uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology (RIT Croatia). Donedavno poznat kao Američka visoka škola za management i tehnologiju (RIT/ACMT), jedini je američki koledž u Hrvatskoj. Osnovan je 1997. godine u Dubrovniku kao plod suradnje uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology (RIT) i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. Koledž nudi dvije diplome po izlasku sa sveučilišta – hrvatsku i američku, čime se podiže konkurentnost poslovnog kadra na današnjem sve užem tržištu koje potencira izvrsnost.

MS Service Leadership and Innovation: napredna znanja i vještine u područjima poslovne ekonomije i menadžmenta

Program američkog sveučilišta namijenjen je osobama različitih profila koji žele steći napredna znanja i vještine u područjima inovacija, leadershipa i menadžmenta. Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje (leadership), strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti. Kroz aktualne primjere iz poslovne prakse polaznike se podučava konstruktivnom razmišljanju, kreativnosti i inovativnosti kako bi ih se osposobilo za uvođenje pronicavih, agresivnih i izrazito inovativnih promjena u poslovanju. Program je prilagođen zaposlenim osobama jer se predavanja održavaju online i u predavaonicama. Predavači imaju bogato međunarodno predavačko i profesionalno iskustvo i svi dolaze s matičnog sveučilišta Rochester Institute of Technology iz New Yorka.

Studij polaznike osposobljava za:

  • izradu kompleksnih poslovnih strategija s ciljem povećanja produktivnosti organizacije
  • primjenu najviših menadžerskih dostignuća u poslovnoj praksi
  • učinkovito strateško upravljanje
  • uspješno uvođenje inovativnosti i transformiranje tvrtki na temelju financijskih izvještaja
  • podizanje kvalitete usluge na najviše svjetske standarde
  • efikasno upravljanje ljudskim potencijalima

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije