Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UberVAN' usluga

Uber se širi na još jedan hrvatski grad

Uber
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
01.06.2017.
u 13:37

Nakon sve žešćeg otpora vladajućih i konkurenata, Uber stiže u Šibenik i proširuje svoju ponudu...

Uber od danas službeno postaje dostupan u još jednom gradu u Hrvatskoj. Svim Šibenčanima te brojnim turistima koji u sve većem broju posjećuju Krešimirov grad bit će dostupna usluga uberX, poručuju iz Ubera.

- Iznimno nam je drago što ćemo našom uslugom povezati još jedan grad u Hrvatskoj, odnosno da će od danas i Šibenčani moći koristiti Uber. Pozivamo sve građane Šibenika da iskoriste dvije besplatne vožnje danas do kraja dana,  rekao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Istovremeno u svim dalmatinskim gradovima u kojima je Uber dostupan - Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Zadru i Novalji, od danas se pokreće uberSELECT te sasvim nova usluga UberVAN kojom će se omogućiti kretanje većim skupinama ljudi.

Usluga UberVAN namijenjena je većim grupama ljudi do osam korisnika koji putuju zajedno i kojima su potrebne dodatne opcije kretanja kroz grad.

- Obzirom da nam je zadovoljstvo naših korisnika na prvom mjestu, odlučili smo lansirati uslugu UberVAN kao odgovor na njihove zahtjeve. Sigurni smo da će će ova usluga pojednostaviti putovanje mnogim turistima koji će ovo ljeto provesti na hrvatskoj obali”, istaknuo je Davor Tremac

Komentara 3

LU
lunar777
13:00 21.06.2017.

adler77 Jesi pobjedio u šahu?

AD
adler77
09:06 02.06.2017.

uber je prevara ne preporucujem nikome imao sam jako lose iskustvo...neprofesionalni,vozaci neiskusni,nemaju osiguranje putnika,k tome svemu su ilegalni muljaju petljaju,mjenjaju cijene ,dizu ih u nebo najskuplji su....a i inspekcija ih ganja oduzimaju im auta....ma fuj sve sam to dozivio dok nisam saznao od inspektora koji je vozacu pisao kaznu i skidao tablice.....uber je prevara teska...cuvajte se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije