Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalili Citroen

Podignuta optužnica zbog brutalnog napada na vozača Ubera

Citroen C4
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
31.05.2017.
u 17:50

"Svjesni da mogu ugroziti tjelesni integritet i život oštećenog vozača, kroz nastali otvor na vozilu ubacili neutvrđeni zapaljeni predmet koji je pao na stražnje sjedište vozila", stoji u priopćenju DORH-a.

Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu optužnicu protiv 29-godišnjaka i 34-godišnjaka zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, izvijestili su iz DORH. 

Njih se tereti da su se u rujnu prošle godine s više nepoznatih osoba preko aplikacije na mobitelu utvrdili lokaciju vozila Ubera. 

Na stražnje sjedište ubacili zapaljivi predmet

"Oko 1,35 sati u Zagrebu u ulici Ivana Lučića, prišli su parkiranom osobnom automobilu marke Citroen C4 zagrebačkih registarskih oznaka za koje su prethodno utvrdili da pruža usluge taksi prijevoza za pružatelja te platforme i kojim je kao vozač upravljao oštećenik", stoji u priopćenju DORH-a. 

Potom su zajedno s neutvrđenim brojem nepoznatih osoba raznim predmetima udarali po Citroenu na kojem su razbili stražnje staklo i staklo na stražnjim desnim vratima. "Svjesni da mogu ugroziti tjelesni integritet i život oštećenog vozača, kroz nastali otvor na vozilu ubacili neutvrđeni zapaljeni predmet koji je pao na stražnje sjedište vozila", stoji u priopćenju DORH-a.

U unutrašnjosti Citroena je potom izbio požar. Kako bi spriječili 36-godišnjeg vozača Ubera M.G. da pobjegne s mjesta napada, probušili su mu lijevu prednju gumu. NA sreću, vozač je prije širenja vatre uspio pobjeći iz Citroena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije