Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncesija na 5 godina

U Krku plutajuća benzinska crpka tvrtke Crno zlato

17.06.2013., Pula - U marini Veruda do prije dvije godine postojala je benzinska crpka koja je opskrbljivala nuticare gorivom, no zbog zavrzlama oko koncesije ona je zatvorena. Nedavno je uz  postojecu infrastrukturu bivce benzinske crpke privezana plutaj
Duško Marušić/PIXSELL
03.08.2015.
u 06:45

Gotovo tisuću manjih i većih brodova vezanih u marini u Puntu od ovog će se tjedna moći gorivom za plovidbu opskrbljivati s plutajuće benzinske crpke

Dvjestotinjak plovila koja dnevno u turističkoj sezoni uplovljavaju u luke Krk i Punat i gotovo tisuću manjih i većih brodova vezanih u marini u Puntu od ovog će se tjedna moći gorivom za plovidbu opskrbljivati s plutajuće benzinske crpke u krčkoj luci.

Županijska lučka uprava je koncesiju za obavljanje djelatnosti opskrbe plovila gorivom na rok od pet godina dala tvrtki Crno zlato iz Splita koja je u tehničko-tehnološku opremljenost morskog objekta uložila 3,5 milijuna kuna.

Stanica površine 80 kvadrata u skladu je s najvišim tehnološkim i ekološkim zahtjevima, opremljena je i električnom protueksplozivnom opremom. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:26 03.08.2015.

Firma bi se trebala zvati : "Bez alternative"

GM
Gusta magla
07:07 03.08.2015.

Koje mastovito ime tvrtke,pa ako im je i poslovanje takvo ti nebudu dugo radili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije