Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicije

Tvrtka CCS uložila 25 milijuna eura u karlovačko gospodarstvo

'25.10.2010.,Karlovac- Gradiliste Baumaxa na Ilovcu. Dominik Grguric/PIXSELL'
'dominik grguric'
13.03.2011.
u 13:43

Krajem godine CCS planira početi gradnju trgovačkog centra Pula-Šijana vrijednog 121 milijun eura

Zagrebačka tvrtka CCS uložila je 25 milijuna eura u razvoj gospodarske zone Banija Ilovac II u Karlovcu koja će u utorak početi s radom otvorenjem trgovačkog centra Baumax.

- Time je završena prva faza ulaganja u tu zonu, a nastavak će uslijediti krajem 2011. za kada je planiran početak gradnje trgovačkog centra Store Land, poručuju iz CCS-a.

Uz direktno ulaganje u razvoj gospodarstva Karlovca i otvaranja više od 100 radnih mjesta CCS je uložio je više od tri milijuna eura u opremanje infrastukture gospodarske zone Banija Ilovac II, koju će koristiti sve tvrtke koje odluče započeti s poslovanjem u toj zoni.

- Svi budući investitori praktički dolaze u razvijenu zonu, a infrastruktura je predana lokalnim vlastima. To je veliki impuls za daljnji razvoj gospodarske zone i Karlovca pa i šireg okružja u vrijeme recesije kada većina ulagača u Hrvatskoj odustaje od investicija, rekao je direktor CCS za razvoj investicija Ivan Radoš.

CCS je Gradu Karlovcu predao cjelokupnu infrastrukturu - servisnu prometnicu dužine 638 metara i širine 21 metar, biciklističku i pješačku stazu, rasvjetu, bukobran, crpnu stanicu koja će zonu štititi od poplava i zemljište na kojem je ta infrastruktura sagrađena.Uz to, plaćeni su svi porezi i komunalni doprinos.

Krajem godine CCS planira početi gradnju trgovačkog centra Pula-Šijana vrijednog 121 milijun eura koji će biti najveći u Istri, a početkom 2012. očekuje se početak realizacije stambeno-poslovnog projekta u Zagrebu Savski park – istok vrijednog oko 160 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije