Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Trebamo li pozajmiti novac od bliskih osoba ili se odlučiti za on-line pozajmicu?

Credit Point One S. L.
Foto: Promo
10.02.2020.
u 08:49

Što možemo učiniti? Od koga pozajmiti novac? Od prijatelja? Obitelji? Je li mudrije odlučiti se za on-line pozajmicu tvrtke koja se time bavi?

Koliko god nastojali planirati svoj život – on je uistinu nepredvidljiv. U toj nepredvidljivosti, ako su iznenađenja ugodna, u njemu leži i njegova čar. No, ponekad i ugodan poziv, poput izlaska u grad, na koncert, večeru ili dogovor sa starim prijateljima da nas posjete, stvara dodatne troškove za kućni budžet.

Normalno je da želimo obilježiti i svoj ili djetetov rođendan – ali i to traži barem tisuću kuna koje, primjerice, u ovom trenutku nemamo.

Što možemo učiniti? Od koga pozajmiti novac? Od prijatelja? Obitelji? Je li mudrije odlučiti se za on-line pozajmicu tvrtke koja se time bavi?

Rješenje: pozajmica od obitelji ili prijatelja?

U stranu ozbiljnija financijska ulaganja ili veći nenadani novčani izdaci, dakle, čak i sretne ili uobičajene životne situacije traže od nas manji novčani ulog koji mi u tom trenutku nemamo.

Može nam biti i neugodno nekome reći zašto želimo pozajmiti novac jer nije „za osnovne životne potrebe“. Pored toga, novac trebamo „sada“, a ne za 10 dana ili 2 tjedna kad bi nam bliska osoba mogla pomoći.

Progovorimo malo i o odnosima koje može narušiti novac. Novčana pozajmica od bliskih osoba narušava ravnopravnost odnosa, jer sve dok nekome dugujemo, na neki način ovisimo o njemu.

Pozajmica od roditelja? Pozajmica od roditeljima često im daje više prava zadiranja u naše financije, troškove i stil života, što također nije ugodno.

Rješenje: on-line pozajmica

Trebamo brzu, sigurnu i diskretnu pozajmicu unutar 24 sata? Jedno od rješenja je da se pridružimo brojnim zadovoljnim korisnicima koji su riješili svoje financijske situacije uz pomoć tvrtke Credit Point One S. L. Brzo, jednostavno i sigurno. Koje su prednosti?

  • Novac možemo pozajmiti vrlo diskretno bez da ikog moramo uvjeravati i kasnije se osjećati dužnima.
  • Jamac nije potreban, već je potrebno da smo punoljetni, imamo redovita primanja te vlastiti tekući račun koji nije blokiran niti zaštićen.
  • Novac možemo pozajmiti brzo: od ideje do realizacije može proći samo 24 sata, tj. novac na našem računu može biti doslovno 15 minuta nakon odobrenja.
  • Zahtjev možemo predati on-line od 0-24 svaki dan i to sa svog mobitela.
  • I malen iznos je moguće pozajmiti: Credit Point One S. L. nudi pozajmice od 500 do 15 000 kuna uz rok otplate od 15 do 180 dana.
  • Što ako novac ne uspijemo vratiti na vrijeme? U slučaju poteškoća povratka, moguće je odgoditi rok otplate pozajmice.

Credit Point One S. L. je financijska korporacija sa sjedištem u Barceloni te pruža usluge on-line pozajmice na tržištu Europske unije.

Zadnjih desetak godina, sistem on-line pozajmica u Europi nezaustavljivo raste kod ljudi svih životnih dobi koji su ih prepoznali kao sredstvo koje im omogućuje da ostvare neke svoje želje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije