Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao.hr

Tražite novi posao? Pogledajte ovotjednu ponudu i prijavite se

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
25.11.2020.
u 12:34

Tvrtka 4sec d.o.o. u Zagrebu zapošljava na poziciji voditelj ureda, a Stolar d.o.o. traži operativnog direktora

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ziegler zapošljava na poziciji programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž) u Kutini i Zagrebu. Rok prijave je 30.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te snalažljivost pri kompleksnim zadacima. Svi zainteresirani prijavite se ovdje.

Velinac d.o.o. zapošljava korporativnog pravnika (m/ž). Lokacija rada je Sesvete, a rok za prijaveu 3.12. Uvjeti su minimalno tri godine iskustva na pravnim poslovima u privrednom sektoru, vrlo dobro poznavanje radnog prava, poreznog prava, GDPR-a i rada na računalu. Traži se znanje engleskog jezika, kao i pouzdanost te komunikativnost. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme i mogućnost osobnog napredovanja. Prijavite se.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. traže inženjera osiguranja kvalitete - Quality assurance engineer (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 9.12. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema elektro ili tehničkog smjera, radno iskustvo u poslovima vezanim za osiguranje kvalitete te poznavanje alata kvalitete. Potrebno je i aktivno korištenje i poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka.

Tvrtka 4sec d.o.o. u Zagrebu zapošljava na poziciji voditelj ureda (m/ž). Prijave su otvorene do 30.11. Poslodavac nudi raznovrstan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano stjecanje novih znanja, stabilna i poticajna primanja. Traže se odgovornost, snažljivost, iskustvo u administrativnim poslovima i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

FINA traži pojačanje na pozicijama: viši specijalist za tehnologiju (m/ž), specijalist za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž), djelatnik za obradu podataka – pripravnik (m/ž), suradnik za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž), viši specijalist za EU projekte (m/ž), viši specijalist za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž) i sistem analitičar – viši specijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 1.12. Provjerite uvjete i prijavite se na linku.

Lelo Adria d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Paid Content Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.12. Uvjeti su prethodno iskustvo u online advertising – u, digitalnom marketingu ili PR – u. Očekuje se odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, organiziranost, poznavanje Google Analytics – a i slično. Aplicirajte ovdje.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze s partnerima i lokalnim stomatolozima i slično. Za posao je potrebno prethodno iskustvo u prodaji i posjedovanje kontakata u području dentalne medicine, orijentiranost na rezultate, važeća vozačka dozvola te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Metro traži Finance Officer – a / referenta za financije (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 3.12. Očekuju se minimalno srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, najmanje pet godina radnog iskustva na financijskih poslovima, razijene komunikacijske vještine, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Posao obuhvaća obradu kreditinih zahtjeva i prikupljanje instrumenata osiguranja od pravnih osoba i slično. Aplicirajte.

Stolar d.o.o. traži operativnog direktora (m/ž) za rad u Donjoj Zelini. Prijave su otvorene do 12.12. Radni zadaci obuhvaćaju odgovornost za koordinaciju, organizaciju i nadzor svih poslovnih procesa unutar kompanije s ciljem unapređenja rezultata poslovanja i slično. Traži se obvezno višegodišnje radno iskustvo u stolarskoj djelatnosti, višegodišnje radno iskustvo na voditeljskim pozicijama, napredno korištenje MS Office paketa, AutoCAD-a i ostalih programa za tehničko crtanje. Prijavite se.

Strabag zapošljava na pozicijama: Mitarbeiter im Bereich IT – Einkauf (m/ž), Senior Software Developer (m/ž), Miarbeiter IT – Servicedesk (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrlo dobro poznavanje njemačkog i engleskog jezika i relevantno radno iskustvo. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije