Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaobišli Hrvatsku

Što nam zamjeraju: Broj ruskih turista smanjio se čak 50 posto

Kupanje, More, Rijeka, Plaža, Ljeto, Kupači
Nel Pavletic/PIXSELL
25.08.2013.
u 17:00

Razlog ovom fijasku je uvođenje viza za Ruse nakon ulaska Hrvatske u EU.

Prodaja turističkih aranžmana u Hrvatsku smanjila se u Rusiji ovoga ljeta 40 do 50 posto, objavio je Ruski vjesnik. Razlog ovom fijasku je uvođenje viza za Ruse nakon ulaska Hrvatske u EU. Za ruske turiste Hrvatska je oduvijek bila skupa destinacija, a sada će Rusi morati izdvojiti još više novca s obzirom na to da će morati platiti vize, piše portal.

\"Još više, Hrvatska trenutačno doživljava neuspjeh zbog drugih turističkih destinacija, recimo, Grčke gdje je već nekoliko godina zaredom turistička ponuda jeftinija\", piše Ruski vjesnik.

– Ne mislim da će bujica turista i dalje padati; Hrvatska ima svojeg stalnog klijenta koji joj se svake godine vraća. Ali ne vidim mogućnosti da se tržište ozbiljno poveća sljedeće godine. Morat će proći nekoliko godina prije nego što ta bujica turista ponovno počne rasti – komentirala je Olga Vojkina, iz agencije Ercog.

>>\'Prvi dojmovi o Hrvatskoj nisu neki, drugi još gori, a treći nikakvi\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije