Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Stipendija Večernjeg lista za Executive MBA u Beču

'krndelj_nnn_unu_081010'
''
08.10.2010.
u 14:30

Tijekom 14 mjeseci i uz samo 40 radnih dana izostanka s posla polaznici programa studiraju na tri kontinenta i stječu diplome dviju vodećih američkih i europskih poslovnih škola

Večernji list u suradnji s Executive Academy Ekonomskog sveučilišta (WU) u Beču i ove će godine dodijeliti jednu stipendiju za Izvanredni studij Executive MBA koji pripada elitnom krugu MBA studija, posjeduje tri akreditacije (AACSB, EQUIS i AMBA) i među vodećima je svoje vrste u svijetu.

Program zajednički organiziraju Ekonomsko sveučilište u Beču i Carlson School of Management Sveučilišta Minnesota, a tijekom 14 mjeseci i uz samo 40 radnih dana izostanka s posla polaznici programa studiraju na tri kontinenta i stječu diplome dviju vodećih američkih i europskih poslovnih škola. Program uključuje i tri studijska putovanja u istočnu Europu (St. Peterburg, Rusija), Aziju (Guanghzou, Kina, i Hyderabad, Indija) i Ameriku (New York i Minneapolis). Program WU Executive MBA stavlja naglasak na opći menadžment i rukovođenje, a odvija se na engleskom jeziku.

Prošlogodišnji dobitnik Večernjakove stipendije Hrvoje Krndelj upisom na Executive MBA studij želio je svoje iskustvo stečeno kroz rad na odgovornim radnim mjestima nadopuniti kvalitetnim obrazovnim programom u međunarodnom okruženju.

– Moja su očekivanja više nego nadmašena. WU Executive MBA pruža vrhunsku prezentaciju najnovijih spoznaja i metoda iz područja izvršnog menadžmenta. Izuzetna organizacija nastave i prilagođenost popunjenom vremenskom rasporedu današnjih menadžera čini ovaj program vrlo privlačnim. Preporučio bih ga svakome tko se susreće s izazovima poslovnog upravljanja – rekao nam je Hrvoje Krndelj.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
21:30 08.10.2010.

Završiti školu i na burzu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije