Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ANALIZA

Srbija je dvostruko siromašnija od Hrvatske i u TOP tri zemlje u koje ulažemo

18.09.2021.
u 22:42

Hrvatski je ukupni BDP 49 milijardi dolara i tu nam se Srbija približila, ali s tri milijuna stanovnika više ima upola manji BDP po stanovniku, manju prosječnu plaću i kupovnu moć, manje nekretnina po glavi stanovnika..

Komentara 86

VU
VukBranković
22:56 18.09.2021.

Srbija je sedma najsiromašnija zemlja europe. Nažalost u borbi su za treće mjesto sa BiH, Kosovom i Albanijom. Da su zemlje u okruženju bogatije i kod nas bi se lijepo živjelo. Srbija je imala veći BDP u Jugoslaviji kada je vukla novce od razvijenih država, pošto nema više života na tuđi račun, moraju se snalaziti sami, a to im baš i ne ide. Iako oni misle da im ide.

Avatar xnomenx
xnomenx
23:18 18.09.2021.

DAJ JOS OD SRBIJE,NIJE NAM DOVOLJNO 10 TEMA NA DAN,DAJ JOS !!! STO JE JOS REKAO PICKOUSTI ??? KAKO JE ONOJ BABI U KRAGUJEVCU, STO ONA MISLI O SVEMU OVOME ???? DAJ PISITE SAMO O SERVIMA; TO NAS NAJVISE ZANIMA ZANIMA !!!!!!!!!!!!

ZL
ZlySrbin
00:02 19.09.2021.

Hrvatska samo od turizma u misec ipo dana zaradi koliko srbija nece u 10 godina. Srpski turizam nepoznanica... Jedino ako zelis kokosi gledat kako se hrane. Srbija nema pravu tvornicu.. Sve neka mini poduzeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?