Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatsko društvo za kvalitetu

Saponiji priznanje za unaprjeđenje kvalitete u gospodarstvu

Foto: Saponia
1/2
06.05.2022.
u 14:35

Od samog osnutka 1894. godine misija Saponije je, dodala je, promovirati kulturu čistoće i zdravlja na cijeloj Adria regiji

Povelja Hrvatskog društva za kvalitetu za 2021. godinu za unaprjeđenje kvalitete u hrvatskom gospodarstvu uručena je predsjednici Uprave Saponije Dajani Mrčeli. Priznanje su joj predali generalni tajnik Europske organizacije za kvalitetu Ulf Gustafsson i Tihomir Babić, predsjednik Hrvatskog društva za kvalitet , u sklopu održavanja jubilarne 20. Hrvatske konferencije o kvaliteti.

Kako ističu u ovoj osječkoj tvrtki, kvalitativno unaprjeđenje poslovanja kroz unaprjeđenje organizacije i zadovoljstva radnika, doprinos društvenoj zajednici kroz društveno odgovorno poslovanje i održivi razvoj te sustave upravljanja kvalitetom i okolišem sastavni su dio strategije poslovanja Saponije, ali i kriteriji na osnovu kojih je Saponiji i dodijeljeno prestižno priznanje HDK.

- Najveći kapital Saponije je upravo tradicija vrhunske kvalitete duga 128 godina. Nema kućanstva u regiji koje ne koristi neki od naših najpoznatijih proizvoda: Faks, Ornel, Arf, Kalodont, Likvi, Lahor, Nila... To je naš kapital koji nosimo u budućnost, a budućnost koju planiramo je zasnovana na korištenju najmodernijih tehnologija u skladu s očuvanjem okoliša – istaknula je Dajana Mrčela, predsjednica Uprave Saponije.

Od samog osnutka 1894. godine misija Saponije je, dodala je, promovirati kulturu čistoće i zdravlja na cijeloj Adria regiji.

- S ponosom ističem da ove godine slavimo 60 godina vlastitog razvojno istraživačkog instituta. Generacijama u njemu rade vrhunski stručnjaci kreirajući formulacije svih proizvoda. Čast nam je što je Hrvatsko društvo za kvalitetu prepoznalo naš trud na unapređenju kvalitete, očuvanju okoliša i našu predanost održivom razvoju koja je utkana u sve segmente našeg poslovanja i mogu samo obećati da ćemo i dalje nastaviti proizvoditi proizvode vrhunske kvalitete i čuvati ono što smo naslijedili od naših predaka a što u naslijeđe ostavljamo našoj djeci – čist zrak, vodu, zemlju i zadovoljnog čovjeka – poručila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije