Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euronet Worldwide i Revolut sklopili partnerstvo

Revolut proširio usluge na plaćanje hrane, zabave, igara… bez izlaska iz aplikacije

Revolut
Promo
18.05.2021.
u 14:21

Velika Britanije i većina europskih zemalja ovu su uslugu uveli u travnju, a uskoro se širi i na SAD i Australiju. Dosad nijedna fintech aplikacija nije nudila pristup tolikom broju raznih usluga i kategorija

Fintech Revolut i epay, poslovni segment Euronet Worldwidea, sklopili su globalno partnerstvo u sklopu kojeg se u tri Revolutove aplikacije, Consumer, Business i Junior, integriraju usluge plaćanja epaya. Revolutovim korisnicima ovo omogućava pristup novom digitalnom sadržaju i globalno i lokalno; od hrane, zabave, lifestylea, igara, zdravlja i wellnessa te rada od kuće i iz ureda, u suradnji s robnim markama kao što su Twitch, Ikea, Nintendo i Spotify Premium. Uslugu će nuditi u 36 zemalja u kojima će korisnici moći kupovati, pokloniti ili primiti poklon kartice ili digitalni sadržaj bez izlaska iz Revolut aplikacije. 

Velika Britanije i većina europskih zemalja ovu su uslugu uveli u travnju, a uskoro se širi i na SAD i Australiju. Dosad nijedna fintech aplikacija nije nudila pristup tolikom broju raznih usluga i kategorija.  

 - Naši su korisnici primarno milenijalci i digitalno osviješteni pojedinci koji od financijske aplikacije očekuju da nudi atraktivne dodatne usluge, ali i savršeno korisničko iskustvo –  mi im upravo to i omogućujemo s epay-evom fleksibilnom integracijom API-ja – komentirao je Maisum Dairkee, voditelj odjela proizvoda u Revolutu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije