Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja Bazzar.hr-a i Electrocoina

Na najvećem web shopu u Hrvatskoj uveli plaćanje kriptovalutama

FILE PHOTO: A representation of virtual currency Bitcoin is seen in front of a stock graph
Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
22.02.2021.
u 07:56

Platforma PayCek kriptovalutne transakcije za trgovce pretvara u kune, a već je implementirana u najznačajnije hrvatske fiskalne blagajne i izravno na mnoge web shopove

Hrvatski webshop Bazzar.hr uveo je mogućnost plaćanja kriptovalutama putem Electrocoinove platforme PayCek. Plaćanje je moguće putem šest dostupnih kriptovaluta: bitcoinom, etherom, stellarom, rippleom, DAI-om i EOS-om, a najavljuju i proširenje opcija.

Posrijedi je suradnja dvije najbrže rastuće hrvatske tehnološke kompanije na razini srednje i istočne Europe; prema izboru Deloittea Bazzar.hr je uvršten u tu kategoriju 2019., Electrocoin 2020.

- Sve veći broj inovativnih poduzeća prepoznaje mogućnosti kriptovaluta, a u Electrocoinu svakako imaju pouzdanog partnera koji tu uslugu može isporučiti kvalitetno, sigurno i bez rizika za njihovo poslovanje - komentirao je Nikola Škorić, čelnik Electrocoina.

Tana Zimmerman, čelnica i osnivačica Bazzara, napominje kako je ovo šesti način plaćanja kojeg imaju i da su ga već sada prepoznali mnogi kupci.

Platforma PayCek kriptovalutne transakcije za trgovce pretvara u kune, a već je implementirana u najznačajnije hrvatske fiskalne blagajne i izravno na mnoge web shopove. S Hrvatskom poštom imaju suradnju od 2019., grad Sveta Nedelja svojim građanima omogućava plaćanje računa u kriptovalutama, a odnedavno je takvo platno sredstvo uvedeno i na Tifonovih 46 benzinskih postaja.

Za kupce koji narudžbu plate kriptovalutama putem PayCeka Bazzar.hr je uveo besplatnu dostavu uz promotivni kod KRIPTOPLATI koji vrijedi do kraja mjeseca.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 1

IN
invazijaleptira
12:32 23.02.2021.

Odlicno, kriptovalute ce zameniti jednog dana ove danasnje valute, a bitcoinkupovinaprodaja je sve profitabilnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije