Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od početka 2023. godine

Promjene u Upravi IN2 grupe: Denis Jašarević više neće biti predsjednik

Zagreb: Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
05.01.2023.
u 15:05

"Sada je došlo vrijeme za neke nove poslovne izazove, a kolegama želim nastavak uspješnog poslovanja“, izjavio je Denis Jašarević

IN2 grupa izvijestila je kako od početka 2023. godine ima promjene u upravljačkoj strukturi. Dosadašnje članice Uprave Sanja Svilokos, članica Uprave za poslovanje, i Snježana Stanković, članica Uprave za financije, preuzimaju dužnosti Denisa Jašarevića koji više neće biti predsjednik Uprave IN2 grupe. Naime, on je odlučio svoj poslovni put nastaviti izvan IN2 grupe, a Uprava i Nadzorni odbor zahvali su mu na višegodišnjem predanom radu i brojnim uspjesima koje je zajedno sa svojim timom ostvario u kompaniji.

"IN2 grupa uvijek je bila pokretač promjena u IT svijetu i predvoditelj digitalne transformacije. Iznimno sam ponosan na činjenicu da sam i ja bio dio te velike priče. Sada je došlo vrijeme za neke nove poslovne izazove, a kolegama želim nastavak uspješnog poslovanja“, izjavio je Denis Jašarević.

Godina 2022. za IN2 grupu bila je, kako je priopćeno, iznimno uspješna. Odrađeni su veliki projekti, grupacija je postala bogatija za dvije nove članice, MCS Grupu i Libusoft Cicom te obilježila 30 godina postojanja.

"Sigurni smo da ćemo u 2023. godini, zahvaljujući našim zaposlenicima, znanju i iskustvu, snazi grupacije IN2 i činjenici da smo dio velike multinacionalne kompanije Constellation Software Inc. (CSI), ostvariti još i bolje rezultate. Zadovoljstvo naših klijenata uvijek nam je na prvome mjestu. Naš je posao učiniti njihov posao kvalitetnijim, efikasnijim, jednostavnijim i inovativnijim. Upravo to nastavit ćemo raditi i u budućnosti“, izjavila je Sanja Svilokos.

"U novoj godini cilj nam je ostvariti kontinuirani rast u broju novih korisnika, projekata i ureda te rast broja novih zaposlenika i rast potencijala naših sadašnjih zaposlenika. Nastavljamo pratiti situaciju na tržištu i u ovoj godini očekujemo nove kvalitetne akvizicije koje će dodatno nadograditi naše poslovanje“, nadodala je Snježana Stanković.

Komentara 3

Avatar matan-1
matan-1
10:38 08.01.2023.

Radim sa tim programom, Pokazao se je kao jako loš program sa puno nedorečenosti. Svakako trebaju ići u modernizaciju, jer isti je u ovom obliku neodrživ.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
19:59 07.01.2023.

koliko vidim nije se zadrzao niti dvije godine....ali to ne mora znaciti nista...istinu znaju oni u firmi koji moraju ckomiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije