Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA STRUKTURA

Promjena vlasnika Laškog neće ugroziti prodaju Mercatora

Mercator Laško
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
03.01.2014.
u 16:09

Slovenska Tvrtka za upravljanje potraživanjima banaka, poznatija kao “loša banka”, postala je glavni dioničar Pivovarne Laško, nakon što je preuzela njezine rizične plasmane

Slovenska Tvrtka za upravljanje potraživanjima banaka, poznatija kao “loša banka”, postala je glavni dioničar Pivovarne Laško, nakon što je preuzela njezine rizične plasmane.

Kako prenosi slovensko “Delo”, bez obzira na promjenu vlasničke strukture, Laško će uredno nastaviti proces prijenosa svojih dionica Mercatora na Agrokor. Loša banka sada ima oko 25 posto dionica Pivovarne Laško.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije