Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Poslovna suradnja Atlantic Grupe i One2playa

winx
Antonio Bronić/VLM
24.02.2010.
u 10:56

U One2playu su se na ovakav način suradnje odlučili, kako kažu, zbog prisutnosti Atlantic Grupe na gotovo 50 tisuća prodajnih mjesta na području regije.

Ugovorom o poslovnoj suradnji između One2playa i Atlantic Grupe, Atlantic Grupa postaje ekskluzivni distributer u segmentu impulsnih proizvoda tvrtke One2play, odnosno poznatih dječjih brandova poput Gormita, Winxica, Bumbe, Fifi, Roaryja i drugih, u Hrvatskoj, BiH, Makedoniji i Sloveniji.

U One2playu su se na ovakav način suradnje odlučili, kako kažu, zbog prisutnosti Atlantic Grupe na gotovo 50 tisuća prodajnih mjesta na području regije te smatraju da su novom suradnjom pronašli partnera koji može pratiti razvojne planove njihove tvrtke. 

Iz Atlantic Grupe, pak, poručuju kako im je drago što je One2play, kao jedna od brzorastućih hrvatskih kompanija, prepoznao Atlantic Grupu kao kompetentnog i fokusiranog distributera s kojim može ostvariti ambiciozne ciljeve poslovnog rasta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije