Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEVEC, HOTELI...

Tražite posao? Ovo su aktualni poslovi koji se sada nude!

Posao
Pixabay
30.01.2018.
u 16:02

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske i izvan nje, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Pevec traži idealnog kandidata (m/ž) za poziciju grafičkog dizajnera, na području Zagreba. Uz samo godinu dana iskustva i poznavanje programa, nužnih za obavljanje ovog posla, traži se proaktivan kandidat za rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se putem brze prijave i postanite dio Pevec tima. Više ovdje.

Jet2holidays traži voditelja tima u odmaralištu (m/ž) u Splitu. Jedno od glavnih zaduženja za ovu poziciju jesu vođenje, motiviranje i podučavanje tima Pomoćnika klijenata u odmaralištu, kako bi u svakom trenutku klijentima pružali VIP korisničku uslugu. Idealan kandidat imat će konkurentnu plaću, prema lokalnom ugovoru, te odlične prilike za napredovanje u rastućoj kompaniji. Detalje potražite ovdje.

Prima nudi mogućnost zaposlenja za poziciju business assistant u odjelu izvoza (m/ž) u Zagrebu. Zadaće koje uključuju ovu poziciju svakodnevna su korespondencija s inozemnim kupcima i odgovaranje na upite, dnevno ažuriranje narudžbi, isporuka i reklamacija po kupcima, korespondencija s vlastitim proizvodnjama i vanjskim dobavljačima. Više o uvjetima natječaja pogledajte ovdje

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava hospitality management trainee za period od 24 mjeseca u jednom od najvećih ugostiteljskih lanaca u Europi. Potencijalni kandidat ima mogućnost obavljanja posla u hotelu na području Austrije, Slovačke, Hrvatske, Srbije te Češke Republike. Izazovno, zar ne? Preostale potrebne kvalifikacije za apliciranje na ovaj natječaj možete pogledati ovdje

Američka kompanija STARBOARD CRUISE SERVICES Ltd zapošljava na luksuznim putničkim brodovima prodavača te poslovođu. Poslodavac nudi mogućnost putovanja po cijelom svijetu, odličnu zaradu, uz osiguran smještaj i hranu, a potrebno je znanje engleskog jezika te smisao za prodaju i rad s ljudima. Klik za brzu prijavu ovdje.

Ključne riječi

Komentara 4

ET
Elizabeth_Trask4395
18:27 30.01.2018.

Dodavanje dodatnih financijskih dobitaka iz domova u prosjeku je $20000 mjesečno. Zapravo sam kreirao 26497 dolara prošlog mjeseca djelujući na internetu. Njegov jednostavan i lagan posao pokušati iz kuće i njene jedinice za zaradu puno na vrhu redovitog posla na radnom mjestu. svatko na 0voj planeti jednostavno će dobiti taj posao jednostavno otvoriti ovu stranicu i slijediti upute za poticanje započeo .......... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

DU
Deleted user
10:00 31.01.2018.

Navali narode. Proaktivan rad u dinamičnom okruženju. Plaća čak 2750 kuna.

RI
rightside
09:39 05.02.2018.

evo, za primjer podravka trazi (a moli boga da ne nade) radnike za pogon u rovinju,, smjestaj hrana i 4000kuna neto,,no posto sam cuo ,tj nacuo o cemu je rjec,nazvao sam,predstavio se,,i napomenuo da mi smjestaj ne treba jer imam svoj tamo,, proslo je vec vise od tjedan dana da me nitko nije kontaktirao iako je obecano da ce se javit sutradan ili najkasnije za 48 sati,,i da kontaktirao sam direktno podravku,mogu i broj napisat,,no njima je valjda bolje cekat dozvolu za uvoz radnika jer bi im u tom slucaju ostajalo puno vise za "vlastite potrebe")))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije