Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili oglase za posao

Rimac Automobili traže stotinjak novih radnika, evo koje pozicije nude

Mate Rimac
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.01.2018.
u 20:22

Riječ je o poslovima na razvoju baterija za električna vozila koja ova tvrtka izrađuje te se traže inženjeri, ali i razni tehničari i dizajneri

Tvrtka Rimac Automobili traži nove radnike i to čak njih stotinjak.

Dugačak popis novootvorenih radnih mjesta objavili su na svojoj internet stranici.

Riječ je o poslovima na razvoju baterija za električna vozila koja ova tvrtka izrađuje te se traže inženjeri, ali i razni tehničari i dizajneri.

Za svaku otvorenu poziciju detaljan je opis posla i onoga što se od kandidata traži, a većina oglasa je na engleskom jeziku.

Ovo su neka radna mjesta za koje pozivaju kandidate: Developer mobilnih aplikacija, ME integrator, razvojni inženjer, BMS softver inženjer, iskusan softver inženjer u programu C++, inženjer za razvoj baterijskih sustava, developer web stranica, inženjer dinamičnosti vozila, specijalist za softver automobila...

Cijeli popis traženih poslova možete pogledati ovdje.

Inače, tvrtka Rimac Automobili prošle godine našla se na Deloitteovom popisu 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u srednjoj Europi. Zauzeli su 10. mjesto s rastom od čak 1059 posto.

Prema izboru stručnog žirija Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika Mate Rimac lani je proglašen i gospodarstvenikom godine.

Komentara 35

DU
Deleted user
20:58 09.01.2018.

Svaka cast, samo naprijed!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:22 09.01.2018.

A političke regijonalne vrijedne radnike, domaće vjerne seoske jude, politologe po narudžbi, strančare po potrebi, tzv novinare i kućne filozofe ništa, znači ne valjate.

Avatar Cinco
Cinco
20:55 09.01.2018.

Bravo Rimac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije