Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Portali Styria Digitala vladaju gemiusAudienceom

večernji list
Foto: PR FOTO
20.01.2015.
u 18:39

Styria svojim web stranicama doseže do 72,4% korisnika interneta u Hrvatskoj te drži lidersku poziciju kao digitalna grupacija

Styria svojim web stranicama doseže do 72,4% korisnika interneta u Hrvatskoj te drži lidersku poziciju kao digitalna grupacija. Portali 24sata.hr na prvom mjestu sa 1,167.892 jedinstvenih korisnika u prosincu, njuskalo.hr na četvrtom,  vecernji.hr na petom i poslovni.hr na trinaestom mjestu su u vrhu čitanosti u Hrvatskoj, ali ne stajemo na tome i ove godine usmjeravamo aktivnosti u dodatni rast te već sad ulažemo u razvoj funkcionalnosti te nove sadržaje.

Ponosni smo na uspjehe svih portala iz naše digitalne grupacije, no ovog mjeseca bismo posebno izdvojili dvije zvijezde među njima – Gastro.hr i Goal.hr koji su oba prosincu rasli po 24% u odnosu na studeni. Novosti iz svijeta kulinarstva te najukusnije recepte je na Gastro.hr pronašlo čak 156.626 jedinstvenih korisnika, a Goal.hr je posjetilo čak 96.258 pravih ljubitelja nogometa.

Ordinacija.hr je od dolaska pod okrilje Styrije rasla 24% i sada ima više od 150.000 jedinstvenih korisnika. U prosincu je Ordinacija.hr rasla 6 % u odnosu na studeni.

Posjećenost svih portala potražite u javno dostupnom gemiusAudience istraživanju.

>>Portal Večernjeg lista u studenom čitalo čak 873.301 korisnika!

>>Styrija i dalje bez premca na digitalnom tržištu, ordinacija.hr rasla čak 43%

Komentara 4

KA
kajinx
22:59 20.01.2015.

Sve je dobro, čestitam, ali može i bolje. Zaposlite novinare kojima je Hrvatski maternji jezik, lektore (koji nisu lijeni) također i počnite pisati Hrvatskim jezikom.

DZ
dalmatinac-zg
09:37 21.01.2015.

U vezi zadnjih izbora,ocekujem od vecernjega da se pozabavi vise pitanjima,koja vecina tzv neovisnih medija uglavnom presucuje,poput.. necivilizaranih guzvi na glasackim mjestima za hrvatske drzavljane,svega destak glasackih mjesta za 250 000 ljudi,sve prisutniji govor mrznje,cak i od javnih osoba prema dijaspori,nevjerodostojnost tzv anketnih agencija koje javne institucije poput hrt placaju nasim novcima unatoc njihovom losem radu..itd itd.. ocekujem da bitne teme,poput ravnopravnosti drzavljana hrvatske kada je u pitanju ostvarivanje njihovog ustavnog prava na glasovanje zauzme bitno vise prostora u vecernjem,kao i licemjernu sutnju tzv udruga kojima je uvprogramu upravo zastita prava gradana,i ostvarivanje njihovih prava,a koje opet financiramo svi mi iz budzeta. Ocekujem da prozivate takva licemjerna ponasanja i imenujete takve agencije,udruge i institucije. Gradani to ocekuju od vas.

DZ
dalmatinac-zg
08:09 21.01.2015.

Zelim reci svoje iskustvo,posto najvise surfam preko smartphonea,da je portal vecernjega izuzetno "tezak" za otvoriti,pogotovo ona reklamna stranica preko citavog ekrana koja uzima previse prostoraci vremena te stoga zna biti dosta iritantna. K tome npr premium komentari poput Raspudica i Ivkosica trebali bi nakon odredenog vremena,npr mjesec dana biti "otkljucani" za sve korisnike. S obzirom da se vecernji uglavnom percipira kao blago konzervativan list ( za razliku od jutarnjega) cesto su potpuno nerazumljivi ultraljevi tekstovi,i ne znam sto se time zeli postici. Moj savjet je,budite prepoznatljivi,imajte svoj svketonazorski stav,a ne da se pokusavate svidjeti svima,te pojednostavite portal,oslobodite ga suvisnih podataka koji otezavaju surfovanje i otvaranje. K tome,kada pisete o Hajduku uglavnom su negativnosti i lose stvari. Puno uspjeha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije