Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poduzetništvo počinje na Startup Weekendu!

Startup Weekend Zagreb
PR
Autor
PR članak
22.10.2012.
u 12:43

Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira drugi po redu Startup Weekend Zagreb, u kojem sudionici razvijaju svoje poslovne zamisli, stvaraju prijateljstva, i odakle odlaze s primjenjivim poslovnim planovima!

Često se u posljednje vrijeme govori o poduzetništvu. „Trebamo poticati male poduzetnike“, „Poduzetništvo je budućnost“, i „Poduzetnici će nas izvući iz krize“, poručuju nam poslovni ljudi, političari, i analitičari. No, što su ta tajanstvena i misteriozna stvorenja, ti... poduzetnici? Kako li nastaju, gdje obitavaju, kako dolaze to tih svojih fantastičnih ideja kojima transformiraju svijet i uvode nas u neka nova, vrla vremena?

Poduzetništvo nije nuklearna fizika; svatko može biti poduzetnik. Unatoč tome, mnogi ljudi koji posjeduju neku sjajnu poslovnu ideju jednostavno ne znaju kako krenuti, gdje započeti na svome putu prema poslovnom uspjehu. Srećom, Zagrebačka škola ekonomije i managementa, najbolja hrvatska poslovna škola, organizira drugi po redu Startup Weekend Zagreb!

Organiziran je kao dio svjetskog fenomena Startup Weekenda, koji se do sada održao u više od 90 zemalja. Na samom početku sudionici predstavljaju svoje poslovne ideje potencijalnim poslovnim partnerima, nakon čega se okupljaju ekipe s ciljem razvoja najboljih zamisli. Nakon toga kreće 54-satni vrtlog kreativnosti: sudionici zajedno razvijaju poslovni plan preko kojeg će nastojati pretvoriti svoju poslovnu zamisao u stvarnost, i to uz pomoć savjeta brojnih mentora iz poslovnog svijeta.

Koji je rezultat? Nakon Startup Weekenda Zagreb, imati ćete poslovni plan kojeg možete početi primjenjivati istog trenutka, poznanstva koja će vam koristiti u ostvarenju vaše zamisli, ali i iskustvo kojeg ćete pamtiti čitav život. No ono što je najvažnije, naučiti ćete kako krenuti na vašem poduzetničkom putu. Najbolji poslovni planovi osvajaju vrijedne nagrade!

Želite li sudjelovati? Startup Weekend Zagreb održat će 16. studenog, a za dodatne informacije i za prijavu, posjetite zagreb.startupweekend.org!

Želite prijaviti greške?