Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vino i nogomet

Plančićevo vino za Hajdukov stoti rođendan

plancic
Arhiva Vl-a
20.07.2010.
u 11:15

Plančićeva serija vrhunskih vina nosi naziv "Naprid bili", imat će amblem Hajduka, a ekskluzivni je distributer Gastro grupa.

Vinarska kuća Plančić, Gastro grupa i nogometni klub Hajduk potpisali su ugovor o proizvodnji i plasmanu nove serije vrhunskih vina pod nazivom "Naprid bili". Riječ je o poznatoj sorti Bogdanuša i čuvenom hvarskom vinu Plavac mali.

Plančićevo vino na ambalaži će imati amblem i znakovlje Hajduka, a Gastro grupa će biti ekskluzivni distributer vina iz Vinarije Plančić. U ime kompanija ugovore su potpisali vlasnik vinarije Antun Plančić, predsjednik uprave Gastro grupe Dragan Munjiza i direktor Hajduka Josip Grbić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije