Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNJACI STRAHUJU

Pakleni 'koktel' prijeti ekonomiji: Miks sedam čimbenika koji bi mogao dovesti do recesije kakva nije viđena u povijesti

06.08.2022.
u 06:55

Ekonomski stručnjaci upozoravaju da nova ekonomska kriza ne bi bila ni slična prethodnim recesijama koje se ciklički pojavljuju svakih desetak godina. Bila bi, kažu, puno gora.

Komentara 13

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
09:01 06.08.2022.

Za to vidjeti i ne treba biti neki stručnjak. Slijediti sveti gral zelene energije košta isto kao što koštaju zatvaranje, helikopterski novac i sankcije zemljama s najvećim energetskim potencijalom. A sve to su odluke čelnika EU-a a visoku cijenu platit će EU sirotinja.

DI
dino85
08:35 06.08.2022.

Njemačka nikada nije imala nesposobniju vladu, što je naj čudnije i upečatljivo, sve je bilo soremno za krizu samo se čekalo da ode Merkel. Još čudnija je sama kriza koja se nije sama po sebi razvila zbog loših ekonomija, već je umjetno izazvana.

TA
Tajg
13:47 06.08.2022.

Stara vremena bivše Juge, samo umjesto Beograda Brisel..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije