Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROPAK 2010.

Otvoren natječaj za izbor najbolje ambalaže na hrvatskom tržištu

cropak
Arhiv Vl-a
28.01.2010.
u 14:46

U "ring" ulaze natjecatelji sedam kategorija, a samo jedna ambalaža osvojit će titulu CROPAK 2010., koju dodjeljuju Institut za ambalažu i tiskarstvo, tvrtka Tectus i časopis Ambalaža.

Otvoren je natječaj za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu, koji se već sedmu godinu zaredom održava u organizaciji Instituta za ambalažu i tiskarstvo, tvrtke Tectus i časopisa Ambalaža. U "ring" ulaze natjecatelji sedam kategorija, a samo jedna ambalaža osvojit će titulu CROPAK 2010.

Organizatori ističu kako je natječaj osmišljen s ciljem promidžbe i isticanja prednosti i koristi ambalaže kao važnog sredstva zaštite, promocije i identifikacije proizvoda te motiviranja proizvođača i korisnika ambalaže, dizajnera i tiskara na proširenje tehničke i kvalitativne granice ambalažne i grafičke industrije.

Prijave traju do 9. travnja, a više informacija o natječaju CROPAK 2010. i prijavnica nalaze se na  www.ambalaza.hr/hr/festa/festa10/cropak10/. Ambalaža koja osvoji prestižnu nagradu imat će priliku natjecati se na WorldStaru, natječaju za najbolju ambalažu na svijetu.

Dobitnik CROPAK-a 2009., SMS-ova serija maslinovih ulja, u tehničkoj izvedbi Eti Tradea iz Pazina i dizajnera Borisa Ljubičića, osvojila je WorldStar 2009. u kategoriji Ambalaže prehrambenog proizvoda, dok je pobjednik Studentske kreativne radionice CROPAK 2009. student riječke Akademije primijenjene umjetnosti Marino Krstačić Furić, za redizajn Kraševih Vic krekera dobio Certificate of Recognition u kategoriji WorldStar Student.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije