Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budite racionalni!

Otkrivamo vam pravila za kupnju na sniženjima

Kupovina
Thinkstock
19.07.2012.
u 14:14

Ako ste ljubitelj sniženja ili jednostavno želite proći povoljnije, donosimo vam pravila za kupnju kako bi vaš novčanik prošao što bezbolnije, a kartice ne bi otišle u minus

 

Niske cijene i sniženja trenutno nas privlače sa svih izloga. Popusti su prisutni svugdje oko nas i ponekad se teško kontrolirati i odrediti principe po kojima ćemo ići u shopping. Mnogi pod utjecajem ograničenog budžeta ipak moraju napraviti popis prioriteta kako ne bi imali financijske posljedice. Donosimo vam savjete pet pravila za kupnju na sniženjima. 
Što želite? - ako napravite popis prioriteta onda nećete besciljno lutati trgovinama i vratiti se kući s nepotrebnim stvarima i potrošenim novcem. Sniženja i niske cijene nas vrlo laku zavedu tako da često kupimo nešto samo zbog toga što je povoljno. Koliko god sami sebe ponekad uvjeravamo da nam treba još jedna majica u ormaru, možda uvijek i nije onako kako smo mi to zamislili. Savjet za ovakve situacije je da testirate sami sebe i zapitate se je li taj proizvod toliko vrijedan i je li vam toliko treba da biste ga kupili i po punoj cijeni.
Ostatak članka pročitajte na Pametnoj kuni. 

Niske cijene i sniženja trenutačno nas privlače iz svih izloga. Popusti su svugdje oko nas i ponekad se teško kontrolirati i odrediti principe po kojima ćemo ići u šoping. Mnogi pod utjecajem ograničenog budžeta ipak moraju napraviti popis prioriteta kako ne bi imali financijske posljedice. Donosimo vam pet pravila za kupnju na sniženjima.

Što želite? Ako napravite popis prioriteta, onda nećete besciljno lutati trgovinama i vratiti se kući s nepotrebnim stvarima i potrošenim novcem. Sniženja i niske cijene  vrlo nas lako zavedu tako da često kupimo nešto samo zbog toga što je povoljno. Koliko god sami sebe ponekad uvjeravamo da nam treba još jedna majica u ormaru, možda uvijek i nije onako kako smo mi to zamislili. Savjet za ovakve situacije jest da testirate sami sebe i zapitate se je li taj proizvod toliko vrijedan i treba li vam toliko da biste ga kupili i po punoj cijeni.

Ostatak članka pročitajte na Pametnoj kuni. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije